HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Video: The making of… ‘Grungy smokey eyes’ by Lord&Berry

Vorige week viel de nieuwste editie van De Beauty Professional bij alle abonnees in de brievenbus. En wat natuurlijk meteen opviel was de supergave cover! We lieten jullie kennismaken met het bijzondere make-up merk Lord&Berry. In de editie staat een uitgebreide step-by-step van deze geweldige ‘grungy smokey eyes’. De Belgische topvisagist Steven Jans creëerde deze supergave ‘She’s got it’ look met de meest gewilde Black Wardrobe collectie van Lord&Berry. Meer weten over Lord&Berry en benieuwd hoe de cover van het magazine en de look tot stand kwamen? Bekijk dan de video en lees snel verder!

Interesse om te werken met Lord&Berry? Vraag vrijblijvend een informatiegesprek aan via info@dermatuer.com of bel: 076 – 564 2000.

Lord&Berry: Make-up als modeaccessoire
Medio 2019 introduceerde Dermatuer (ook leverancier van o.a. Dermalogica) een luxe en niche professional make-up merk in de Benelux: Lord&Berry. Inmiddels een jaar later zijn veel make-up artiesten, visagisten, schoonheidsspecialisten én consumenten overtuigd van dit mooie Italiaanse merk. Lord&Berry introduceerde in 1992 make-up als modeaccessoire en sinds 1997 wordt er nauw samengewerkt met de organisatie van de Londen en Milaan Fashion Weeks, waar het merk de make-up van de modellen verzorgt. Voor onze cover creëerde de Belgische topvisagist Steven Jans een echte ‘She’s got it’ look met grunchy smokey eyes. Het fijne is dat je maar een paar producten nodig hebt om deze toffe look te creëren.

Erkend in de mode-industrie
Wat onderscheidt Lord&Berry ten opzichte van andere make-up merken? “Lord&Berry is een niche Professional make-up brand dat zijn producten naar de retail heeft gebracht. Zij introduceerde make-up als modeaccessoire, een compleet andere benadering. En de samenwerking met de Milaan en Londen Fashion Weeks is daar een goed voorbeeld van.” Het merk wordt inmiddels verkocht in 29 landen. “Lord&Berry is ontstaan in Milaan, waar het hoofdkantoor gevestigd is, maar heeft ook vestigen in Londen en New York. Hun motto: ‘Lips & Eyes are color. Color is Fashion’. Lord&Berry heeft zich toegewijd aan het creëren van stijlen die vrouwen wereldwijd in hun kracht zetten. Hiervoor biedt Lord&Berry een uitgebreid assortiment aan fashion forward make-up. Het merk wordt gezien als een modehuis in plaats van een cosmeticamerk met sterke banden met de mode-industrie in Milaan. Het is dan ook erkend in de mode-industrie als de ‘Lip & Eye Make-Up Specialist. Ook de verpakkingen zijn praktisch maar eigentijds, een Lord&Berry Icoon: een extensie van kledingstijl en de voorkeur van de make-upartiest.”

Little black dress
Welke producten zijn het meest bijzonder en waarom? “Black Wardrobe is Lord&Berry’s meest gewilde productlijn en is het grootste assortiment beautyproducten in het zwart in de industrie. We omschrijven het als de ‘little black dress’ van cosmetica.” De producten die in deze range vallen kun je vinden op de website: www.lordandberry.com. Het is ook de favoriete productlijn van visagist Steven Jans, die voor dit magazine de coverlook creëerde met producten uit deze lijn.

Lees verder in Vakmagazine De Beauty Professional om de look te creëren die Steven ons covermodel gaf! Nog geen abonnee? Klik dan hier: https://beauty-pro.nl/abonneren/

Interesse om te werken met Lord&Berry? Vraag vrijblijvend een informatiegesprek aan via info@dermatuer.com of bel: 076 – 564 2000.

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


De nieuwe editie van De Beauty Professional is in aantocht

De nieuwe editie van De Beauty Professional is in aantocht

Posted on

De nieuwe (02 | 2024) editie van De Beauty Professional is in ...

Vakgenoten by Myrthe Feijen – Blush Institute

Vakgenoten by Myrthe Feijen – Blush Institute

Posted on

Myrthe Feijen is een 36-jarige schoonheidsspecialist en de trotse eigenaresse van Blush ...

De layering techniek van bdr®

De layering techniek van bdr®

Posted on

De huid ontdoet zich elke dag van zo’n miljoen dode huidcellen. Verschillende ...

Nieuwe columnist bij De Beauty Professional: Luenna Jane

Nieuwe columnist bij De Beauty Professional: Luenna Jane

Posted on

We zijn verheugd om onze nieuwe columnist van ons vakblad aan te ...

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
KIVH: Pilgebruik verhoogt risico op tekorten aan nutriënten
Video: The making of… ‘Grungy smokey eyes’ by Lord&Berry