HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS-, NAGEL- EN MASSAGEBRANCHE.

Back to Beauty: de wereld van de schoonheid móet je live meemaken

De hele wereld van de schoonheid komt in het voorjaar van 2022 in Düsseldorf bijeen. Van 4 tot 6 maart 2022 nodigt BEAUTY DÜSSELDORF, de toonaangevende ontmoetingsplaats voor cosmetica, nagel, voet, wellness & spa, experts en professionals uit de service cosmetica sector uit voor een groot industrie festival.

De branche waardeert BEAUTY DÜSSELDORF als het belangrijkste trendforum en platform voor kwalificatie en bijscholing. Naast de innovaties van de exposanten springen ook het hoogwaardige en praktijkgerichte programma en de eersteklas show- en evenementen evenementen in het oog.

De nieuwste schoonheidsproducten, trends en trendy behandelingen – BEAUTY DÜSSELDORF 2022 presenteert het hele spectrum van professionele servicecosmetica. De halstructuur is afgestemd op de behoeften van de bezoekers, een duidelijke structuur maakt een snelle oriëntatie mogelijk en presenteert elke sector in zijn eigen kleurgecoördineerde ambiance. De expositieruimtes Foot en Wellness & Spa (hal 9), Cosmetics Order (hal 10), Cosmetics Direct (hal 11), Nail en Accessories & Jewellery (hal 12) bieden een uitgebreid en optimaal marktoverzicht. Op de toonaangevende vakbeurs voor de sector zijn professionals onder elkaar – dit wordt gegarandeerd door de professionele registratie van vakbezoekers in de aanloop naar de beurs. De beursportfolio wordt op alle drie dagen aangevuld met een eersteklas vakprogramma met praktijkgerichte knowhow uit de domeinen beauty, lifestyle en health.

Ons inmiddels meerdere keren succesvol bewezen hygiëneconcept, dat de naam ‘PROTaction’ draagt, bepaalt de randvoorwaarden waarmee een beurs ten tijde van corona succesvol en veilig kan plaatsvinden,” aldus projectleider Hannes Niemann.

BEAUTY DÜSSELDORF: De toonaangevende ontmoetingsplaats voor cosmetica, nagel, voet, wellness & spa.

4 tot 6 maart 2022, dagelijks van 9.00 tot 18.00 uur.

Dagkaart (alleen online): tot 24.12.2021 € 30, vanaf 25.12.2021 € 38,00 eTicket online

BEAUTY hotline +49 (0)211 4560 7602


www.beauty-international.com


Messe Düsseldorf GmbH

Stockumer Kirchstr. 61, 40474 Düsseldorf

Ingangen Noord & Oost, Zalen 9-12

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Mini Lipgloss kit by UNG
Back to Beauty: de wereld van de schoonheid móet je live meemaken