HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

HUYD Congres 2023 opnieuw groot succes

Wie onze Instagram heeft gevolgd, heeft video’s voorbij zien komen van het HUYD congres dat plaatsvond op zaterdag 11 maart 2023. Een congres dat weer zeer succesvol was en waarvan eigenlijk elke lezing interessant was. Ook waren er weer voldoende exposanten die noviteiten toonden. En uiteraard werd er ook aan de innerlijke mens gedacht met heerlijke gezonde hapjes en drankjes. In de april editie van De Beauty Professional zullen we enkele interessante nieuwe wetenschappelijke inzichten bespreken. Onderaan dit artikel kun je enkele foto’s en filmpjes van de dag terugvinden.

Leuk om te weten is dat de organisatoren van het HUYD Congres, Roos Visser en Kim van der Meer van HUYD expertise in de komende beurseditie een column hebben! En wel over acne. Een klein voorproefje:

Acne: van uitdaging naar oplossing

Het ultieme doel bij acne is om huidklachten langdurig te verminderen. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. De meeste cliënten met acne zijn een lange periode onder behandeling, waarbij klachten komen en gaan. En eigenlijk is dat niet zo gek. Uit recent onderzoek blijkt namelijk dat acne een chronische ontstekingsaandoening is, die door allerlei factoren wordt beïnvloed. Hoe dat precies zit? 

Dat lees je dus in de aankomende editie. Wij zijn superblij dat Roos en Kim tijd wilden vrijmaken om iets leerzaams voor jullie te schrijven.


Heb je de filmpjes gemist? Check er een aantal hieronder.
Bij binnenkomst


De eerste lezing in de grote zaal


Een rondje langs de exposanten (deel 1)


Een rondje langs de exposanten deel 2
Een rondje langs de exposanten (deel 3)

Binnenkort dus meer over wetenschappelijke nieuwigheden in jouw vakmagazine! Heb jij nog geen abonnement op het best gelezen vakblad van de beautybranche? Sluit dit dan vandaag nog HIER af!

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Salonchat by Vineeta: ‘In een andere taal’
HUYD Congres 2023 opnieuw groot succes

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord