HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Beauty Trade Festival – Back to Beauty: Don’t miss it!!

Ben jij er al klaar voor?? Na de zomer vindt het eerste live beursevent voor de branche weer plaats! Wanneer we een rondje markt doen, is iedereen het erover eens. Wat hebben we de beautybeurs enorm gemist. Maar eindelijk is het zover: we mogen ons als branche weer verheugen op een live event! Dit najaar zal de beautybeurs Beauty Trade Festival – Back to Beauty Edition het eerste moment zijn dat bezoekers en leveranciers elkaar weer live zullen treffen op de beursvloer. Iedereen is er aan toe en daarom organiseert leveranciersvereniging Beauty Trade Professionals met veel plezier deze vakbeurs op een veilige manier in Jaarbeurs Utrecht. We gaan Back to Beauty met een prachtige editie van Beauty Trade Festival op 25, 26 en 27 september 2021.

De meest complete vak-update

Als er één branche is waarin ontwikkelingen en introducties elkaar in snel tempo opvolgen, dan is het de beautybranche wel. We hoeven jou als professional niet uit te leggen dat bijblijven in je vak een must is om een succesvolle salon te verkrijgen en te behouden. Daarom is er op Beauty Trade Festival altijd volop aandacht voor het bijspijkeren van je vakkennis én je ondernemerskennis. Met een bezoek aan de Back to Beauty Edition ben je weer helemaal up-to-date voor het volgende seizoen, op de leukste manier die je je kunt voorstellen. Dat alleen al maakt dat je een bezoek aan het beauty event van dit najaar niet mag missen.

Houd de socials in de gaten! Op Facebook en Instagram houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen en de voorpret voor de beautybeurs. Volg @beautytradefestival en je kunt deze zomer als eerste je tickets bemachtigen.

Ontmoeten & bijpraten

De voorbereidingen voor dé beautybeurs van de Benelux zijn in volle gang en in het laatste weekend van september barst de beursvloer uit zijn voegen: de laatste innovaties, kennis opsnuiven, netwerken met branchegenoten, inspiratie opdoen… redenen te over om de Back to Beauty Edition alvast in je agenda te zetten. Bovendien is de najaarsbeurs als vanouds een fijn moment om andere beauty professionals te ontmoeten, leveranciers te spreken en goede inkopen te doen voor een succesvol nieuw beautyseizoen. De najaarseditie van Beauty Trade Festival zal een extra feestelijke beurseditie zijn, tipt de organisatie, waarbij ontmoeten centraal staat. ”We hebben natuurlijk een ongelooflijk jaar achter de rug en het is goed om weer even met een kickstart het nieuwe seizoen in te gaan. Volop inspiratie door de andere vakmensen om je heen. Meer dan ooit beseffen we als organisatie dat de beautybeurzen gewaardeerd worden, omdat ze voor en dóór de branche zijn georganiseerd. Als leveranciersvereniging weten we wat de beautyprofessionals hebben meegemaakt de afgelopen periode en kijken we met hen uit naar het nieuwe seizoen”, laat Frank Slangen, directeur Beauty Trade Festival, enthousiast weten.

Gratis toegangskaarten winnen

Tijdens een bezoek aan de beauty vakbeurs kun je al je vragen stellen, exposanten aanspreken, frisse ideeën opdoen en nieuwe mensen en merken ontmoeten. Je wilt je zo goed mogelijk voorbereiden, zodat je het maximale uit je beursbezoek kunt halen. Maar de organisatie is ook erg benieuwd waar jij als beursbezoeker het meeste zin in hebt? Wat heb je vooral gemist? Om welke reden wil jij deze beurs echt niet missen? Waar verheug jij je het meeste op? Laat ons weten wat er wat jou betreft écht niet mag missen op de Back to Beauty Edition en maak kans op twee gratis toegangskaarten voor Beauty Trade Festival! Slangen: “We waarderen het enorm als je met ons meedenkt om een prachtige najaarsbeurs neer te zetten die aansluit bij jouw wensen als beauty professional. Met het insturen van jouw tips en ideeën, maak je dan ook kans op twee gratis toegangskaarten voor 27, 28 en 29 september.” Het enige dat je hoeft te doen is een e-mail met je gegevens te sturen naar info@beautytradefestival.nl waarin je vertelt wat jij zeker wilt terugzien op jouw favoriete beautybeurs! De organisatie verloot maar liefst 10x twee toegangskaarten, zodat jij samen met je collega, vakgenoot of vriendin verzekerd bent van een goede kickstart van je seizoen!

https://www.beautytradefestival.nl/

IN DE KOMENDE EDITIE VAN DE BEAUTY PROFESSIONAL VERTELLEN EEN AANTAL EXPOSANTEN ALVAST OVER HUN DEELNAME. MIS HET NIET!!

Met blokletters in je agenda: 25, 26 en 27 september! Ben jij er klaar voor? Met een positieve en goede blik op de toekomst na de bijzondere periode die we achter de rug hebben. Terug naar de focus op ons mooie vakgebied! Maar liefst twee grote hallen van Jaarbeurs Utrecht worden omgetoverd tot een bruisende beursvloer met een volwaardige aankleding, mooie plekken om bij te praten, zaken te doen en vooral te genieten.

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Waarom is bdr uniek in microneedling?

Waarom is bdr uniek in microneedling?

Posted on

Je hebt uiteraard al vaker gehoord over het concept microneedling, aangezien het ...

De layering techniek van bdr®

De layering techniek van bdr®

Posted on

De huid ontdoet zich elke dag van zo’n miljoen dode huidcellen. Verschillende ...

Blog Linda Dool: Effectief NEE zeggen voor een goede balans

Blog Linda Dool: Effectief NEE zeggen voor een goede balans

Posted on

Als beauty ondernemer komen wij het regelmatig tegen. De klant gaat jouw ...

Beauty Trade Special 2024 – Zet ‘m vast in je agenda!

Beauty Trade Special 2024 – Zet ‘m vast in je agenda!

Posted on

In twee ruime hallen genieten van alles wat het vak zo mooi ...

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
La Brume Systémique by Absolution
Beauty Trade Festival – Back to Beauty: Don’t miss it!!