HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Beautymerk Toskani lanceert nieuwe crème en serums

Professionele cosmetica van farmaceutische kwaliteit

Het Spaanse cosmeceutische merk Toskani focust zich op de ontwikkeling van huidverbeterende producten om de best mogelijke esthetische resultaten te behalen. Naast een aanbod aan cosmedische behandelingen, heeft Toskani een breed assortiment aan kwalitatief hoogwaardige thuisproducten. Onlangs lanceerde het merk drie nieuwe producten: een intensief werkende nachtcrème en twee serums die gericht zijn op het herstellen en depigmenteren van de huid. Alle formules van de producten van Toskani zijn voortgekomen uit langdurig onderzoek in het laboratorium. Zij zijn een bijzondere en unieke combinatie tussen cosmetica en farmaceutica. Alle formules van de producten van Toskani zijn uniek en het resultaat van langdurig onderzoek in het laboratorium.

Effectieve huidverbetering van binnenuit en buitenaf
Familiebedrijf Toskani vindt haar oorsprong in Barcelona en startte in de jaren 50 als apotheek. Met hun farmaceutische kennis werd onderzoek gedaan naar nieuwe producten voor alle cosmedische disciplines en voor elk huidtype. Het merk werkt uitsluitend met hoge percentages van de door dermatologen meest gewaardeerde ingrediënten, waaronder hyaluronzuur, peptiden, melkzuur, retinol, vitamine A, B, C en E en glycolzuur. Deze actieve stoffen met hoge concentraties kunnen doordringen tot in de dieper gelegen huidlagen en zorgen zo van binnenuit voor huidverbetering. Toskani biedt een combinatie aan tussen producten voor thuisgebruik en medische behandelingen. De producten zijn ontworpen met hoog gedoseerde actieve stoffen waardoor ze reeds op zichzelf zeer mooie resultaten behalen op het gebied van huidverbetering en anti-aging.

Huidherstel in de nacht met nieuwe Night Reverse
Tijdens de nacht kan huidschade hersteld worden. Slaap is hierdoor ontzettend belangrijk voor de huid. Wanneer je slaapt, werkt de huid tot wel 8 keer sneller, vindt celvernieuwing plaats en worden gif- en afvalstoffen afgevoerd. De Night Reverse producten van Toskani werden ontworpen met een unieke technologie en texturen. Of het nu gaat om huidproblemen zoals acné en hyperpigmentatie, huidveroudering of diepe verzorging, ze worden gemakkelijk opgenomen door de huid en werken gericht. Het nieuwe Night Reverse Advanced Serum herstelt de huid terwijl je slaapt. Het Total Restoring Complex activeert het natuurlijk herstelmechanisme van de huid. Voor een subliem resultaat breng je hierna de nieuwe Night Reverse Intensive Cream & Mask aan. Het Skin Reset Complex helpt de huid zich gedurende de nacht diep te hydrateren en vernieuwen. In de ochtend ziet je huid er geëgaliseerd uit en voelt glad en strak aan.

Night Reverse Advanced Serum

 • Geschikt voor alle huidtypen
 • Werkt actief tegen schade veroorzaakt door UV-straling, vervuiling, temperatuurverandering, stress en slechte gewoonten
 • Herstelt het cel DNA
 • Geeft de huid rust

Night Reverse Intensive Cream & Mask

 • Geschikt voor alle huidtypen
 • Werkt actief tegen schade veroorzaakt door UV-straling, vervuiling, temperatuurverandering, stress en slechte gewoonten
 • Brengt de gestresste huid in evenwicht
 • Stimuleert celvernieuwing
 • Hydrateert intensief

Hyperpigmentatie tegengaan met producten uit de Radiance-lijn

Hyperpigmentatie wordt veroorzaakt door onder andere UVA- en UVB-straling, met vlekken op de huid als gevolg. De Radiance-lijn van Toskani heeft een oplichtend effect waarbij tekenen van oneffenheden worden verminderd. Het Radiance mesoserum op basis van liposomen dringt door tot in de diepere huidlagen. Het heeft een depigmenterende werking, bevordert celherstel en gaat zonschade tegen. Een belangrijk ingrediënt in dit serum is tranexaminezuur, wat bewezen actief pigmentatie tegengaat. Als aanvulling op het serum wordt de Radiance Daily Cream geadviseerd. Het egaliseert de huid, gaat de ontwikkeling van nieuwe pigmentvlekken tegen en heeft een beschermende en herstellende werking.

Radiance Ultimate Mesoserum

 • Vermindert donkere vlekken die zijn veroorzaakt door littekens of de zon
 • Geschikt voor de doffe en gedehydrateerde huid
 • Reguleert de productie van melanine
 • Antioxiderend, ontstekingsremmend en depigmenterend
 • Zorgt voor een egaler ogende huidteint

Over Toskani
Huidverbetering staat bij Toskani centraal. Al meer dan 30 jaar focust het bedrijf zich op het ontwikkelen van huidverbeterende producten. Met als uitgangspunt het behalen van de best mogelijke esthetische resultaten met professionele cosmetica en medische hulpmiddelen van farmaceutische kwaliteit. Alle formules zijn uniek en het resultaat van langdurig onderzoek in het laboratorium. Toskani werkt uitsluitend met hoge percentages van de door dermatologen meest gewaarde ingrediënten. De crèmes behoren tot een 360 graden benaderingstechniek. Dit houdt in dat het merk elke indicatie benadert vanuit het professionele oogpunt, met verschillende behandeltechnieken en de daarbij behorende thuisgebruik producten. Daarmee wordt het best mogelijke resultaat behaald op het gebied van huidverbetering. Buiten dat de crèmes binnen het 360 graden procedure behoren, zijn de producten zeer effectief wanneer er geen medische behandeling wordt ondergaan.

Meer informatie over Toskani
Website: https://toskani.nl/

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Elke brow stylist een ware artist met Mrs.Highbrow Hybrid Dye.
Beautymerk Toskani lanceert nieuwe crème en serums

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord