HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Gebruik de juiste highlight techniek en ‘shine like a diamond’

Posted on

We hebben het in mijn vorige column geschreven over de perfecte poeder shape: het karakter geven aan het gezicht om krachtig over te komen. Nu ga ik je laten zien hoe je met de juiste highlight technieken het gezicht een meer jeugdig, sheer, shine en gezonde uitstraling geeft, alsof de zon heel de dag op je gezicht schijnt en straalt.
Tekst: Roberto Dresia

Highlight zijn micro zijde licht pigmentatie poeders die zo fijn zijn gemalen: los en in blokvorm wat je met 1 stroke met de penseel van het blokje strijkt en vervolgens op het gewenste gedeelte van je gezicht aanbrengt. Je hebt verschillende soorten highlights: glitter (wat grof), zijde pigmentatie, micro zijde pigmentatie en in fijne losse poedervorm. Naast het juiste product is het ook belangrijk met welke penseel je werkt. Hoe zachter de penseel hoe mooier de poeder op de basis foudation blend.

Je mag ook micro zijde pigmentatie poeder gebruiken op de blote huid: benen, armen, handen, hals, borst en rug. Vaak zie ik dat er veel highlights worden gebruikt bij de wedstrijdshows bij de dames, latin dansers, en vergeet niet de mannen op het haar. Highlights weerkaatsen het licht mooi en vangt het op in een bundel van licht zodat je op elk gewenst plekje van je gezicht en lichaam extra accent kan geven. Je kan een highlight poeder product ook mengen met je foundation! Je krijgt dan een mooi effect in het licht.

‘Shine like a diamond’ werd er wel eens gezongen….

See ya in my next Beauty-pro.nl column!

Roberto Dresia

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige
Vijf tips voor een goede en efficiënte administratie
Gebruik de juiste highlight techniek en ‘shine like a diamond’

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord