HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Elke brow stylist een ware artist met Mrs.Highbrow Hybrid Dye.

Posted on

Nu met gratis online cursus!

Mrs.Highbrow, het bekende merk voor professional lash & brow specialisten, presenteert met trots haar nieuwste product: Mrs.Highbrow Hybrid Dye. De innovatieve wenkbrauwverf die elke brow stylist in een ware artist verandert.  

Mrs.Highbrow verlegt grenzen en streeft naar ambitieuze resultaten. Zo opende Mrs.Highbrow al in 2009 de eerste echt brow bar van Nederland en was Mrs.Highbrow Dyōtics Henna het eerste echte hennamerk in Nederland. 

MADE IN GERMANY. DEVELOPED BY MRS.HIGHBROW.

Mrs.Highbrow Hybrid Dye is de innovatieve wenkbrauwverf die is ontwikkeld in Duitsland. Met deze verf wordt het nóg eenvoudiger om prachtige wenkbrauwen te creëren die lang houden. De unieke formule van deze verf is tot stand gekomen na een lange zoektocht naar de beste kwaliteit. Het resultaat mag er zijn: 6 prachtige kleuren in mooie tubes met gel texturen die eenvoudig aan te brengen zijn en wel tot 7 dagen op de huid en 6 weken op de haartjes blijven zitten. Voor echte Masterpiece brows, keer op keer!

Mrs.Highbrow Hybrid Dye is verkrijgbaar in de kleuren Oat, Dove, Auburn, Choco, Espresso en Midnight. Prijs: €15,95 voor 15ml (goed voor 50 behandelingen). Een betaalbare oplossing voor elke brow stylist.

Maar dat is nog niet alles – Professionals bestellen alle kleuren verf en ontvangen een GRATIS online cursus ter waarde van €69. Zo helpen we beauty pro’s wereldwijd om de beste Brow Artist te worden.

Naast de Hybrid Dye heeft Mrs.Highbrow een breed assortiment aan producten voor professionals, waaronder onze bestverkochte Brow henna, Brow Lamination en Lash Lift producten. En laten we onze film wax en online cursussen niet vergeten. Bij Mrs.Highbrow vind je alles wat je nodig hebt om een one-stop-shop te zijn voor beauty en brow specialisten.

Masterpiece brows met Mrs.Highbrow Hybrid Dye! 
Een langshoudende wenkbrauwverf met henna brows effect. Kleurt de haren voor 6-7 weken en de huid tot wel 7 dagen. In geltextuur, dus makkelijk in het gebruik. 6 kleuren in luxe box, samen met Mrs.Highbrow Developer en brush.

 Waarom Mrs.Highbrow Hybrid Dye?

               •             Tattoo effect tot wel 7 dagen
               •             Handige gelstructuur 
               •             Voor ca. 300 behandelingen
               •             Slechts €0,32 per behandeling
               •             Made in Germany

Over Mrs.Highbrow Mrs.Highbrow, in 2009 begonnen als eerste brow bar van Nederland. Bij Mrs.Highbrow vind je alles voor beauty en brow specialisten. Mrs.Highbrow staat bekend staat om haar kwaliteit en oog voor detail. Onze kernwaarden Solution Driven, Aspirational, Excellence en Boldness zijn terug te vinden in elk product dat we aanbieden. Onze Hybrid Dye is daarop geen uitzondering – het is een oplossing die elke beauty specialist nodig heeft!

www.mrshighbrowprofessional.com

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Laat je huid tot rust komen!
Elke brow stylist een ware artist met Mrs.Highbrow Hybrid Dye.

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord