HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Belgisch huidverbeteringsmerk wederom genomineerd voor ‘Best Beauty Product 2023’

Met trots kondigt Craith Lab® aan dat ze dit jaar wederom is genomineerd voor de award ‘Best Beauty Product 2023’, uitgereikt door de Wold Luxury Spa Awards. In 2022 had het Belgische huidverbeteringsmerk al de eer om deze award in ontvangst te nemen. De award is niet alleen een teken van erkenning vanuit de cosmeticabranche, maar ook een teken van vertrouwen van hun trouwe partners en gebruikers.

Het epigenetisch clean skincare merk Craith Lab® krijgt dit jaar de kans om hun titel van ‘Best Beauty Product 2022’ voor het gebied Europa te verlengen. De award wordt uitgereikt door de World Luxury Spa Awards, een organisatie, opgericht in 2010, die erkenning biedt binnen de luxe spa en cosmetica wereld door middel van een award uitreiking. Het ontvangen van deze award in 2022 hielp het Belgische merk zich op de internationale markt te introduceren en hun unieke visie en vooruitstrevende producten met het grote publiek te delen. De winnaar van de awards wordt gekozen door middel van een stemming. Daarom is de award niet alleen een eerbetoon voor het merk zelf, maar ook een teken van appreciatie en steun van hun trouwe partners en gebruikers. Dit jaar kan je je stem uitbrengen tussen vrijdag 11 augustus en vrijdag 1 september. Breng je stem uit door op onderstaande button te klikken.

Craith Lab® is een award winning epigenetisch clean skincare merk, gecreëerd door experts in huidverzorging en epigenetica. Met hun unieke kijk op huidverbetering door epigenetica, probiotica en vegan type III collageen willen ze een sterke en gezonde huid voor iedereen mogelijk maken. Hun producten zijn vrij van sulfaten, PEG’s, minerale oliën, microplastics en siliconen. Ze werken ook nauw samen met schoonheidsspecialisten die helpen om de best mogelijke resultaten te behalen zodat iedereen zich vrij kan voelen om te zijn wie ze zijn en niet worden tegengehouden door huidproblemen.
www.craithlab.com

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Permanente make-up op het hoogste niveau
Belgisch huidverbeteringsmerk wederom genomineerd voor ‘Best Beauty Product 2023’

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord