HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Column Linda Dool: Opstart problemen?

Als ik mijn ogen dicht doe sta ik weer in Parijs, in de zon, genietend van mijn gezin en de gezelligheid om mij heen. Dat gevoel probeer ik vast te houden door het meenemen van een tastbare herinnering. Een souvenir.

Het kan lastig zijn om niet meteen na de vakantie weer vol in je werk te storten. Als ondernemer kan je ook nog het gevoel hebben dat je extra moet werken om de vakantie uren weer in te halen. Dit kan leiden tot stress en zal uiteindelijk negatief uitpakken voor je productiviteit.

Acclimatiseren
Als je net terug komt van je vakantie zit je misschien nog met je hoofd bij dat mooie strand in Frankrijk of ben je moe van de avontuurlijke wandelreis in de Veluwe. Wat de overgang van vrije tijd naar werk makkelijker maakt is om aan het einde van je vakantie niet veel meer te plannen. Neem een extra twee dagen om aan het einde van je vakantie te focussen op rusten en je zaken op orde krijgen. Je dagelijkse routine weer oppakken kan je aanpassingsproces makkelijker maken.

Souvenir
Dit jaar heb ik als tastbare herinnering bloemige dinerborden meegenomen. Zo kan ik bij elke maaltijd even terug denken aan de vakantie. Een foto album maken is ook een mooie manier om terug te kunnen kijken. Om alvast iets te hebben om naar uit te kijken, plannen wij in de vakantie al onze volgende vakantie.

Nu ik weer een aantal dagen bezig ben in de salon geniet ik van de vertrouwde omgeving en de ontmoeting met de klanten. Laten we alles wel blijven relativeren, want ook de mooie vakantie borden moeten gewoon worden afgewassen. Alles went.

Veel werkplezier,
warme groet,
Linda Dool

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Belgisch huidverbeteringsmerk wederom genomineerd voor ‘Best Beauty Product 2023’
Column Linda Dool: Opstart problemen?

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord