HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

BEURSNIEUWS! WIN een behandeling & productpakket van Alissi Brontë t.w.v. 195,00 euro!

Laat jezelf lekker in de watten leggen en probeer thuis producten uit! Wil jij tijdens de beurs een van de drie behandelingen en bijbehorend productpakket van Alissi Brontë winnen t.v.w. 195 euro? Kom dan langs op de stand van De Beauty Professional en doe mee aan ons prijzenfestival!! Abonnee of geen abonnee, wees welkom! Altijd prijs! STAND: 3A021, METEEN NAAST DE INGANG!

Bij Alissi Brontë komen huidverbetering en natuurlijke cosmetica bij elkaar. Alissi Brontë werd namelijk geboren uit de ontwikkeling van natuurlijke cosmetica, klinisch onderzoek en wetenschappelijke ontwikkeling.

“Wij specialiseren ons in effectieve en wetenschappelijk onderzochte huidverbeterende cosmetica. Hierdoor kunnen er met onze producten baanbrekende resultaten behaald worden op het gebied van huidverbetering. Onze cosmetica is ontwikkeld voor professioneel gebruik. En daarnaast aangepast aan dagelijkse gebruik voor je klanten thuis. 

Onze duurzame aanpak houdt in dat we bij alles wat we doen als bedrijf zorgen dat dit in lijn is met de planeet en haar mensen, op een transparante en ethische manier. Alissi Brontë introduceren in je salon is dus verantwoord ondernemen.

Wij laten graag 3 specialisten kennis maken met ons bedrijf Attirance Cosmetics Company en het merk. Ben jij een van de gelukkige winnaars? Dan zien we jou snel!”

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
BEURSNIEUWS! De Signature bindweefselbehandeling by Online Beauty Academy. Ga jij hem binnenkort zelf ervaren?
BEURSNIEUWS! WIN een behandeling & productpakket van Alissi Brontë t.w.v. 195,00 euro!