HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

De goede voornemens van Margo Prinsen van Cozy & Zo

We sluiten deze week af met de goede voornemens van Margo Prinsen van Cozy & Zo. Margo heeft een hele prettige salon om in te werken, maar werkt daarnaast ook graag ambulant. Hoewel het nu niet mogelijk is om ambulant te werken, heeft Margo mooie plannen om dit na de lockdown weer op te pakken.

Geleerd dit jaar
Dit was een bewogen jaar maar daagt mij steeds uit om creatief te zijn en in oplossingen te denken. Daarbij heb ik geleerd om te kijken naar wat ik anders kan doen in het nieuwe jaar en alleen maar activiteiten te gaan ondernemen waar ik energie van krijg, door altijd naar mijn hart en onderbuikgevoel te luisteren.

Komende tijd ga ik besteden aan een nieuwe vormgeving van Cozy & Zo. Ideeën die al langer op de plank liggen voor het nieuwe logo en de website worden werkelijkheid. Spannend maar zeker ook zin in. De nieuwe maanden heerlijk beginnen met een frisse start en de rest van het nieuwe jaar daarmee voortzetten, daar heb ik pas echt zin in!

Goede voornemens voor 2021
Iets meer loslaten en meer vrije tijd indelen voor geniet- en zenmomentjes.  

Toekomst van de beautybranche
Door innovatief te blijven in ons mooie vak, de salon en jezelf te blijven ontwikkelen op dit gebied, blijf je bij en zorgen we voor een branche waarin we allemaal samen sterk staan en fijne vooruitzichten hebben voor de toekomst. Doen wat goed voelt en waar ik plezier uit haal, maakt dit werk zo fijn. Ook de lieve cliënten die Cozy & Zo in deze tijd steunen door beauty- en huidverbeteringspakketjes, cadeaubonnen en hun favoriete producten te bestellen, dragen hier aan bij. Dit mag ik heerlijk rondbrengen en zo ben ik er ook even lekker op uit, dat is erg fijn en zo heb je toch even kort contact met deze lieve mensen. De huid van de cliënt kan ik zo blijven ondersteunen in de huidverbeteringsfase, die normaliter in de salon of ambulant plaatsvindt.

Advies geven op afstand wanneer cliënten een thuisbehandeling willen ondergaan of meer willen weten over voeding en hun huid, is een bijzondere manier om zo toch de cliënt een beetje het ‘cozy’ gevoel thuis te laten kunnen laten ervaren. Zo kunnen we van binnen en van buiten toch relaxed de feestdagen en het nieuwe jaar in, vol goede moed!

Verder is dit wel een lastige tijd om niet ambulant te kunnen gaan voor pedicure- of om andere behandelingen geven. Vooral bij de oudere medemens, dat vind ik altijd zo leuk en je kan echt zien dat ze vereenzamen. Wanneer het allemaal weer mogelijk is wil ik het goed maken door samen een kop koffie met ze te drinken na de behandelingen en iets lekkers voor ze mee te nemen. Ik heb een groot hart voor de oudere medemens en dan heerlijk ambulant even de deur uit. Hoewel mijn salon erg prettig is om te mogen werken, op pad is ook zeker even leuk.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Starters in de beautybranche: Amanda Beck – BeautyRitual
De goede voornemens van Margo Prinsen van Cozy & Zo