HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS-, NAGEL- EN MASSAGEBRANCHE.

BEURSNIEUWS! WIN jij een van de 3 Algen Peeling behandelingen van DÉCAAR?

Je hebt inmiddels al vaker gelezen dat een bezoekje aan onze stand tijdens de Beauty2Buy beurs jou altijd wat oplevert. We hebben meer dan 50 prijzen weg te geven!! Welke prijs neem jij mee naar huis of van welke behandeling ga jij genieten binnenkort? Een van de prijzen die je kunt winnen is de beroemde Algen Peeling van DÉCAAR. Plan je een bezoekje aan de beurs? Zet dan ook stand 3A021 op je route! Even grabbelen en wie weet wordt jij binnenkort in de watten gelegd!

De DÉCAAR Algen Peeling bestaat uit algen, kruiden en perfluorcarbon. De combinatie van deze werkstoffen is zeer effectief bij het verbeteren van verschillende huidproblemen, zoals acne of couperose. Daarnaast is de Algen peeling een échte anti-aging behandeling, de huid wordt zichtbaar jeugdiger en stralender.

In samenwerking met DÉCAAR verloten wij drie Algen Peeling behandelingen t.w.v. € 95,00 op het hoofdkantoor van DÉCAAR in Alkmaar. Dat wil je toch niet missen! We hopen jou te zien op onze stand 4B 414!

Meer weten over de Algen Peeling? www.decaar.nl

Heb jij nog geen kaarten voor de beurs? En geen abonnement op het bestgelezen vakmagazine van de beautybranche?? Dan kun je HIER je abonnement afsluiten en dan krijg je er 2 GRATIS kaartjes bij voor de beurs!

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
BEURSNIEUWS! Bezoek onze beursstand & WIN! Een cryolipolyse behandeling van MedCos Skinsolutions
BEURSNIEUWS! WIN jij een van de 3 Algen Peeling behandelingen van DÉCAAR?