HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Biocare Products lanceert eerste 100% plastic-neutrale cosmetica collectie van INIKA Organic

Posted on

Op 21 mei 2022 lanceert Biocare Products haar 100% plastic neutrale collectie van INIKA Organic middels een RELAUNCH EVENT in Amsterdam. Kim Feenstra is aanwezig als Brand Ambassador. Speciale gasten zijn: Maria Tailor, Laura Ponticorvo, Fajah Lourens en Sylvia Geersen.

”Sinds 2019 importeren wij INIKA uit Australië en zetten wij alles op alles om het gezondste cosmetica merk ter wereld binnen de Benelux de norm te maken als het gaat om beauty. Dit event geeft ons de handvatten om samen met gelijkgestemde vrouwen niet alleen de beauty norm maar ook ons koop patroon aan te passen” , aldus commercieel manager van Biocare Products Suzanne Smal. “INIKA Organic ontwikkeld een nieuwe mix aan duurzame materialen voor haar verpakkingen waaronder glas, aluminium, suikerriet en PCR. Dit geheel maakt de prestatiegerichte collectie van INIKA duurzaam en plastic neutraal. Dit maakt zelfs dat INIKA Organic deel uitmaakt van de oplossing voor het wereldwijde plastic probleem”

Biocare Products werkt al langere tijd doelgericht aan haar Big Hairy Audacious Goal (BHAG) voor 2030: ”Ieder huishouden binnen Nederland heeft minstens 1 artikel uit ons biologische & duurzame assortiment in huis.” Met vooruitstrevende producten sleept een klein team van enthousiastelingen in korte tijd veel prestigieuze awards van experts in de wacht.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Consumentenbond: “Niet alle zonnebrand biedt beloofde bescherming”
Biocare Products lanceert eerste 100% plastic-neutrale cosmetica collectie van INIKA Organic