HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Zonnetjesweek Huidfonds gaat 30 mei weer van start!

Ernst, Bobbie en de rest zijn nieuwe ambassadeurs voor de Zonnetjesweek van het Huidfonds. Mateloos populair onder jonge kinderen en dus de ideale ambassadeurs voor de huidkankerpreventie-boodschap van het Huidfonds. Ze zullen zich op allerlei manieren gaan inzetten. Vorig jaar kon deze week helaas niet doorgaan, maar dit jaar wordt er weer vol op ingezet.

De Zonnetjesweek vindt plaats van 30 mei t/m 3 juni. Met de Zonnetjesweek wil het Huidfonds aandacht vragen voor goede zonbescherming in de kinderopvang. ‘Samen kunnen we voorkomen dat de kinderen van nu later huidkanker krijgen”, zegt Marijne Landman, directeur Huidfonds. “Het enthousiasme over de Zonnetjesweek is groot, maar we willen graag nog veel meer kinderopvanglocaties laten deelnemen. De boodschap is zo enorm belangrijk!”

Tijdens de Zonnetjesweek leren kinderen van 0 tot 4 jaar op een speelse en positieve manier over de zon en bescherming tegen uv-straling. Het gaat over het weren van de zon (schaduwplekken), het kleden tegen de zon (uv-bescherming) en het smeren met zonnebrandcrème. Het is een serieuze boodschap, verpakt in leuke liedjes, kleurplaten en kindvriendelijke activiteiten.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Biocare Products lanceert eerste 100% plastic-neutrale cosmetica collectie van INIKA Organic
Zonnetjesweek Huidfonds gaat 30 mei weer van start!