HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Care Cosmetics start binnenkort met eigen video platform

Iedereen komt in deze tijd met creatieve ideeën. Tijdens de eerste coronagolf schakelde veel leveranciers al over op het geven van webinars. Zo ook Care Cosmetics. Maar het bedrijf gaat het nu nog professioneler aanpakken en heeft een eigen Care Studio gebouwd om video’s te maken voor ‘Education, Motivation & Inspiration’.

Zoals gezegd was Care Cosmetics in maart al gestart met het geven van webinars en in de zomer is er nog een heel uitgebreid programma met webinars gepresenteerd voor bijna alle merken die onder Care Cosmetics vallen. En dat zijn er nogal wat! Voor beautyprofessionals is alles van deze maanden overigens nog steeds terug te kijken. Binnenkort zal er een nog professioneler platform komen.

Licht klaar? Geluid klaar? Iedereen stil! Scene 1 take 3 en ACTIE!

Care Cosmetics laat weten: “Wij zijn druk bezig op een professionele manier video’s te maken om onze klanten te voorzien van duidelijke webinars nu de fysieke trainingen niet door kunnen gaan door alle maatregelen. We maken complete tutorials, professionele video’s en nemen interviews op. Dat gebeurt in de nieuw gebouwde Care Studio. Deze week werd de studio in gebruik genomen en we zijn zo blij met het resultaat. Er staan 3 camera’s met de kwaliteit die ook bij reality-tv worden gebruikt en een leger aan lampen voor het perfecte licht. Bijna 50 meter kabel stuurt alle data door naar de regiekamer waar alles dan weer samenkomt. De eerste opnames zijn al gemaakt en binnenkort verwachten we ons eigen video platform te kunnen starten. In deze tijd is het zo belangrijk om in contact te blijven met onze relaties en omdat het nog steeds lastig is om bij elkaar langs te gaan zijn wij blij met deze ontwikkeling. Onze digitale accountmanager heeft nu nog meer de kans om de service en inspiratie te geven die onze beautyondernemers nodig hebben. Ook digitaal gaan zij de komende tijd veel van ons horen en zien!”

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Krachtige toner van Medik8
Care Cosmetics start binnenkort met eigen video platform