HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

De Beauty Professional 8 verschijnt op 11 augustus 2023

Op 11 augustus 2023 verschijnt weer een nieuwe editie van De Beauty Professional. In deze augustus editie is de man de hero. De man in de stoel en achter de stoel. Een reeks van de experts en collega’s buigen zich over de vraag of de man een serieuze prospect is voor de schoonheidssalon en zo ja hoe zorg je dat hij dan in de stoel belandt.

Sjoers Vis, een collega huidspecialist uit Amsterdam, legt uit waarom het voor hem zo makkelijke en interessant is om als man deze nog steeds overwegend vrouwelijke beroep uit oefenen.  

Naast de voor je nu al bekende columnisten die één voor één wijzen op het belang van aandacht besteden aan de mannelijke doelgroep, buigt Cara Uppelschoten zich op haar bekende deskundige wijze over de specifieke aspecten van de mannenhuid en het oplossen van de meest voorkomende huidproblemen bij mannen.   

Uiteraard ook de merken en de ondernemers komen aan bod, Department of Cosmetics, Sothys en Bentlon zetten hun beste beentje voor.    

Al met al weer een editie die moeite waard is om te lezen. Overweeg je een abonnement te nemen, klik dan op de link www.beauty-pro.nl/abonneren en de komende editie ligt op 15 september op je mat. Deze manneneditie kun je altijd nabestellen.

Ben je abonnee en wil je het magazine op je telefoon of tablet lezen: Download de app


Veel leesplezier en een fijne zomer!

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Nieuw bij Safety4yoU! Yellow Rose Vitamin C Gel Mask & Powder Mask
De Beauty Professional 8 verschijnt op 11 augustus 2023

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord