HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Carla Scheurwater is nieuwe eigenaresse XoXo Marketing

Het jaar 2023 start goed voor XoXo Marketing met een kersverse eigenaresse aan het roer. Carla Scheurwater neemt het stokje over van Manuela Warnar en gaat XoXo Marketing naar een nieuw level brengen. Manuela: “Met een marketingachtergrond en een afgeronde opleiding tot schoonheidsspecialiste is zij de perfecte opvolger!”

XoXo Marketing versie 2.0

Per 1 januari 2023 is Carla Scheurwater de nieuwe eigenaresse van XoXo Marketing. Manuela Warnar, de oprichtster en vorige eigenaresse, vertelt enthousiast: “Ik ben zo blij dat ik zo’n goede opvolger heb kunnen vinden. Bij Carla zie ik het vuurtje branden dat ik zelf ook had toen ik begon met XoXo Marketing. Inmiddels is bij mij het vuurtje gedoofd en verdient de branche een vernieuwde energie. Carla is de perfecte opvolger met een achtergrond in marketing en een afgeronde opleiding tot schoonheidsspecialiste. Zij weet nog beter dan ik de taal van de schoonheidsspecialisten en dit kan zij perfect inzetten voor de marketingdiensten van XoXo Marketing.”

Manuela verkoopt bedrijf

Wie is Carla Scheurwater?

Mocht je Carla Scheurwater nog niet kennen, dan is dat nog niet zo gek. Na jaren actief te zijn geweest in diverse functies bij verschillende bedrijven, waarvan de laatste bij A.S. Watson (ook wel bekend van de merken ICI Paris, Pour Vous, Kruidvat en Trekpleister), stapt zij nu in de rol van ondernemer. Een hele nieuwe rol om te ontdekken, maar gelukkig kent ze de beautybranche en het marketingveld als geen ander. De passie voor beauty begon al vroeg. Na schooltijd kroop Scheurwater vol enthousiasme achter de computer om Youtube tutorials te kijken over huidverzorging en make-up. Haar droom was altijd al om de opleiding tot schoonheidsspecialiste te volgen en die heeft zij in 2022 afgerond. Het feit dat de beautybranche zo ontzettend breed is en dat er continu trends spelen, maakt het voor Scheurwater de ideale branche om in te werken.

Kijk voor meer informatie op www.xoxomarketing.nl of volg de social media kanalen van XoXo Marketing.

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
De benadering van ouderen in de massage praktijk
Carla Scheurwater is nieuwe eigenaresse XoXo Marketing

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord