HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Beauty Trade Special 2024 – Zet ‘m vast in je agenda!

In twee ruime hallen genieten van alles wat het vak zo mooi maakt: dat is wat Beauty Trade Special 2024 je te bieden heeft. Hét beauty event van het voorjaar vindt komend jaar plaats op 6, 7 & 8 april 2024, wederom in de Utrechtse Jaarbeurs. Met vertrouwde en goed gewaardeerde onderdelen, maar deze editie weer met frisse en verrassende nieuwe items.

De aantrekkingskracht van Beauty Trade Special zit hem vooral in de combinatie van business, inspiratie, beleving en fun. Het is de plek waar je op een ontspannen manier kunt netwerken, goede zakelijke deals kunt sluiten en je kennis up-to-date houdt, maar waar je ook plezier kunt hebben met collega’s. En dat alles in een stijlvolle beauty ambiance.

Save the date
Het duurt nog een paar maanden voordat de voorjaarsbeurs Beauty Trade Special losbarst, maar de voorbereidingen voor het leukste beauty event van de Benelux zijn inmiddels in volle gang. Laat de voorpret maar beginnen! Alle ins en outs kunnen we natuurlijk nog niet verklappen, maar een bezoek aan Beauty Trade Special op 6, 7 en 8 april 2024 gaat zeker de moeite waard worden! Zoals je van voorgaande edities gewend bent, kun je ook nu weer rekenen op een flinke portie trends, innovaties, kennis en inspiratie. Maar deze komende editie van Beauty Trade Special biedt nog veel meer: het is the place to be om al je favoriete merken te spotten, de beste deals met leveranciers te sluiten en te netwerken met alle andere beautyprofessionals. Wij hebben er al super veel zin in! Jij ook?

Fotograaf: MichielTon.com
Fotograaf: MichielTon.com

Bruisende beursvloer
De beautyvakbeurs in het voorjaar staat bekend om de stijlvolle inrichting, de grote gastvrijheid en het aanbod van de gerenommeerde merken en leveranciers. De vele leveranciers investeren in prachtige stands die de allure en professionaliteit van de beautybranche reflecteren. Duizenden beauty professionals ervaren een bezoek aan Beauty Trade Special als een waardevol moment voor contact met leveranciers, het doen van inkopen, het bijhouden van vakkennis en het bijpraten met collega’s.

“In 2024 kunnen de bezoekers wederom rekenen op een mooie mix van exposanten die hun innovaties tonen, experts die hun kennis delen, inspirerende workshops, demonstraties vol beleving en genoeg mogelijkheden om ontspannen bij te praten met vakgenoten. We zijn ervan overtuigd dat de vakbeurs volgend jaar een fantastische beleving wordt voor de hele branche!”, belooft Maddy Weide, manager verenigingszaken van de leveranciersvereniging Beauty Trade Professionals. Op de online kanalen van de beurs, blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen en de voorpret.

Fotograaf: MichielTon.com
Fotograaf: MichielTon.com

Jouw perfecte programma
Als er één branche is waarin ontwikkelingen en introducties elkaar in snel tempo opvolgen, dan is het de beauty branche wel. We hoeven jou als professional dan ook niet uit te leggen dat bijblijven een must is om in je salon succesvol te zijn en te blijven. Daarom is er op Beauty Trade Special altijd volop aandacht voor het ontwikkelen van je vakkennis. Experts uit het vak praten je daar bij over de laatste ontwikkelingen, inzichten en producten, via interessante lezingen, presentaties en workshops. Er wordt een uiteenlopend en gevarieerd sterk programma neergezet voor schoonheidsspecialisten en andere beautyprofessionals die zich met de huid bezighouden. En alles is gratis!

We kijken er naar uit om elkaar volgend jaar in een té gaaf beursconcept te ontmoeten. Laat je verrassen, verbazen en vermaken! Zet 6, 7 en 8 april 2024 in ieder geval vast in de agenda en verheug je op een mooi branche-event. De Beauty Professional houdt je op de hoogte!

Fotograaf: MichielTon.com

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Comments
 • Chena
  9 februari, 2024

  Helemaal goed Toppie

  • Jannie
   17 februari, 2024

   Vind ik ook

Vorige
Anti Aging voor je handen
Beauty Trade Special 2024 – Zet ‘m vast in je agenda!

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord