HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Congres 19 september ’22: The Future of Beauty

Ontmoet Annemarie van Gaal tijdens het congres The Future of Beauty! Vraagt u zich ook wel eens af hoe de salon van de toekomst er uit ziet? Of aan welke concepten in de salon in de toekomst behoefte is en op welke trends je wel of juist niet met je salon moet inspelen? Dan is het congres ‘THE FUTURE OF BEAUTY’ echt iets voor jou. Vier professionals uit verschillende werkvelden zijn bereid gevonden om hun visie op de toekomst van de schoonheidssalon te presenteren.

Het spits zal worden afgebeten door Annemarie van Gaal, één van de meest succesvolle zakenvrouwen van dit moment. Ze vergaarde bekendheid als investeerder in het programma Dragon’s Den op de KRO en als adviseur in Een dubbeltje op zijn kant op RTL 4. Tijdens het congres ‘the Future of Beauty’ zal ze stilstaan bij nieuwe vormen van ondernemerschap en nieuwe verdienmodellen in combinatie met kansen die nu voor het oprapen liggen, speciaal toegespitst op de beauty branche. Andere sprekers zijn o.a. Aletta de Rooij van Partners in Crème, Manuela Warnar, marketingexpert voor de beauty branche en bekend van haar columns in o.a. De Beauty Professional, en Geertje Algera, die je leert hoe je met je mobiele telefoon de perfecte video voor social media kunt maken.

Kijk voor het hele programma op www.thefutureofbeauty.nl. Het congres vindt plaats op 19 september in buitenplaats Kameryck, in het midden van het groene Hart van Nederland.

De kosten van het seminar bedragen € 95,- excl. BTW, inclusief hapjes, drankjes, uitgebreide lunch en goodiebag. Aanmelden kan via https://correctivecosmetics.com/opleidingen/futureofbeauty

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Anti-aging met Bakuchiol by Ainhoa
Congres 19 september ’22: The Future of Beauty

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord