HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Runners-up: Schoonheidsspecialist van het jaar, regio West

Posted on
Naam: Sandra Nijland
Salon: Beauty & Skincare Spijkenisse
Website: www.schoonheidssalonspijkenissesandra.nl

“Mijn motivatie om mee te doen met de Beauty Award is mijn grote passie voor huidverzorging bij vrouwen met de diagnose kanker. Ik ben heel dankbaar dat ik deze vrouwen voor, tijdens en na hun medisch traject kan begeleiden naar een mooie, stralende en vooral gezonde huid.” “Ik geef met net zoveel passie de hele mooie massagetechniek Manuele Lymfedrainage, maar niet bij oncologische patiënten. Jammer genoeg wordt MLD vaak geassocieerd met kanker en dat is de reden dat ik een eigen behandelmethode FlowBoost heb ontwikkeld, waarin ik altijd de MLD toevoeg. Nu ik het de FlowBoost noem, hoef ik niet meer uit te leggen dat MLD en kanker in mijn praktijk los staan van elkaar.”

“Het proces van deelnemen aan de Beauty Award, inclusief het voorbereiden van mijn inzending en het presenteren van mijn werkwijze, heeft een enorme boost gegeven aan mijn zelfvertrouwen. Door de deelname weet ik dat ik mij meer mag gaan presenteren als een autoriteit op het gebied van huidzorg bij kanker aan een breder publiek, inclusief professionals en potentiële klanten. Ik hoop dat dit uiteindelijk leidt tot nieuwe zakelijke kansen.”
[Credit foto: Fotograaf Melanie Elzinga]


Naam: Nicolle Wieme
Salon: Schoonheidsinstituut Natural-Beauty
Website: www.natural-beauty.nl

“Deelname is voor mij een uitgelezen kans om mezelf te meten en te zien waar ik als professional sta in mijn bedrijf met al mijn vakkennis en technieken van bijna 30 jaar ervaring. Ik was elk jaar aanwezig bij de uitreikingen en dat heeft mij getriggerd deze stap te zetten.”

“Ik heb eerst een vooronderzoek gedaan en een plan van aanpak gemaakt. Met collega’s heb ik gespard over hun ervaring en hoe ik dit het beste aan kon pakken. Aansluitend heb ik de juiste personen gezocht die mij op weg konden helpen om mijn eigen magazine te maken en heb ik ook cursussen gevolgd. Daarnaast heb ik mij verder ontwikkeld in hoe ik moet presenteren voor de jury en bij netwerken en televisie. Mijn leergierigheid en de passie voor dit mooie vak hebben mij altijd bezig- gehouden en ik blijf mij interesseren in nieuwe en betere technieken. Op deze manier ervaren mijn klanten dit ook; ze zijn in goede handen.”
[Credit foto: Angela Stouten]

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord
 

Vorige
Runners-up: Schoonheidsspecialist van het jaar, regio Midden/Oost
Runners-up: Schoonheidsspecialist van het jaar, regio West