HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Dag 3 en slotbericht Beauty Trade Special: de waarde van de vakbeurs is duidelijk!

Posted on

Wow, het zit er alweer op! Wat is het snel gegaan! 3 dagen Beauty Trade Special. We hebben jullie via de website, maar vooral via onze social media kanalen, uitgebreid op de hoogte te houden van wat er allemaal gebeurd is deze drie geweldige dagen. Tijd voor een terugblik op de laatste dag van de beurs: in foto en in tekst. Ook het slotbericht van de beursorganisatie is hieronder te lezen. Wat heeft het team van Beauty Trade Professionals er een mooi evenement van gemaakt!

De laatste dag ging naar mijn gevoel echt supersnel voorbij! Het was bij binnenkomst al een drukte van jewelste, dat kwam mede omdat er volgens mij heel wat scholen aanwezig waren deze dag, maar ook de doorgewinterde specialisten waren nog van de partij. Voor ons als redactie is zo’n laatste dag altijd meelopen met de persroute, waarna we echt overstelpt worden met tassenvol nieuwtjes, en we gaan nog even de laatste stand af waar men de vorige dagen erg druk waren of die we nog gemist hebben. Hieronder een paar foto’s van de laatste dag. We hebben heel veel verhalen/filmpjes gedeeld op onze social media pagina’s over bepaalde behandelingen of producten. Maar die zijn vandaag niet meer te zien. Dus wellicht dat we deze nog op een andere manier zullen delen op onze kanalen, zodat degene die het hebben gemist het toch nog even kan bekijken.

In de perstassen die ik heb gekregen staan zoveel nieuwe producten en bijbehorende behandelingen dat we dat allemaal nog zullen gaan communiceren op onze website, maar uiteraard ook in vakmagazine De Beauty Professional. Ik ben momenteel druk bezig met de afronding van de april editie en daar zul je al een en ander kunnen vinden. Maar van de noviteiten van de beurs en alle belevenissen zouden we een heel vakmagazine kunnen volschrijven, dus houd ALLE kanalen in de gaten! Overigens zullen de meeste dingen wel exclusief voor onze leden gepubliceerd worden, dus heb je nog geen abonnement? Neem die dan snel! KLIK HIER!

Slotbericht van de beursorganisatie Beauty Trade Professionals
Ruim twee jaar moest de beautybranche er op wachten, maar afgelopen drie dagen was Jaarbeurs Utrecht weer een indrukwekkend beautyparadijs. Met twee beurshallen vol leveranciers en fabrikanten die eindelijk de beauty professionals weer live konden laten zien wat zij in huis hebben aan producten, technieken, apparaten en nieuwe trends voor het komende jaar. Beauty Trade Special werd druk bezocht door alle vakgenoten die volop genoten van de veelzijdige beursvloer.

Eindelijk weer elkaar ontmoeten
Beauty Trade Special was drie dagen lang het bubbelende hart van de branche. Producten, innovaties, apparatuur, technieken, trends en natuurlijk goede beursaanbiedingen van alle topmerken en nieuwkomers in de branche werden gepresenteerd. “De voorjaarsbeurs Beauty Trade Special is echt een begrip in de branche, maar de afgelopen twee jaar is onze branche flink getest in flexibiliteit en de omgang met onzekerheid en opgelegde restricties en dat gold zeker voor de beurs. De verschillende lockdowns hebben absoluut hun effect gehad op zowel de leveranciers als de professionals uit de branche en dat maakt toch dat het extra goed voelt om elkaar weer ouderwets te ontmoeten”, aldus Maddy Weide, manager verenigingszaken van de leveranciersvereniging Beauty Trade Professionals (BTP) die de beurs organiseert.

Volle beursvloer met blije gezichten
De waarde van de vakbeurs Beauty Trade Special was de afgelopen drie dagen goed te zien. Het was een mooi weerzien van collega’s in het vak. Er was weer veel te vertellen en ervaringen werden over en weer uitgewisseld. Maar vooral ook nieuwe producten zien, trends en noviteiten spotten en behandelingen uitproberen en ervaren. “We zijn echt een vak waarbij alle zintuigen meedoen, het is zo fijn dat dat weer kan”, glimlacht Weide net als de vele bezoekers. Naast de volle beursvloer was er een breed kennisprogramma in de diverse theaters waar de bezoekers gratis konden aanschuiven voor lezingen en workshops. Op de diverse instapleinen werden de leukste selfies gemaakt en op social media was de beurs dan ook volop aanwezig.

In het zonnetje

Wij van De Beauty Professional willen het team, die de organisatie van de beurs zo goed hebben geregeld, even in het zonnetje zetten, want wat hebben ze het goed gedaan! Bedankt Maddy, Cathelijne, Chantal en Keren!!

Wij kunnen niet wachten tot het volgende evenement. Wat een verademing omdat iedereen weer live te spreken en wat was het leuk! Ook wij hebben aan het einde van de dag nog wat grappige selfies genomen… een beurs om, zeker na corona, niet meer te vergeten!Het volgende beautyevenement van de leveranciersvereniging is de befaamde vakprijs Beauty Award, met een spetterende gala-uitreiking op 24 april. De volgende beautybeurs zal dit najaar plaatsvinden op 24, 25 en 26 september 2022 in jaarbeurs Utrecht.

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Leveranciersvereniging Beauty Trade Professionals overhandigt 10.000 euro voor Oekraïense vluchtelingen
Dag 3 en slotbericht Beauty Trade Special: de waarde van de vakbeurs is duidelijk!

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord