HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS-, NAGEL- EN MASSAGEBRANCHE.

De Beauty Professional editie 8: over mannen, huidzaken en ondernemen

De nieuwste editie van De Beauty Professional ligt begin volgende week op de mat! En jij kunt natuurlijk niet wachten om hem open te maken! De vakantie is voor de meesten bijna voorbij. In ieder geval voor iedereen in het midden van land met kinderen. Kun je volgende week mooi weer een nieuwe editie van De Beauty Professional openslaan voor een momentje voor jezelf. Wat je zoals kunt verwachten, lees je hieronder.

Ken jij de kunst van het overtuigen?
In editie 8 lees je een zeer interessant stuk over ‘de kunst van het overtuigen’. Je hebt een duidelijke visie met je salon en je producten en behandelingen sluiten hier volledig op aan. Je bent trots op het concept dat je hebt neergezet. Hoe overtuig je vervolgens je potentiële klanten dat ze bij jou moeten zijn en je bestaande klanten dat ze bij jou moeten blijven? Marketingstrateeg en beïnvloedingspsycholoog Wendy Oude Veldhuis van Bureau Snugger vertelt hoe jij meester wordt in de kunst van het overtuigen.

Ook de onderstaande onderwerpen komen aan bod:

En natuurlijk nog veel meer, zoals interessante columns met veel tips en weer veel nieuwe producten en productlijnen! Heb jij nog geen abonnement? Sluit die dan vandaag nog af! Je hebt al een online abonnement vanaf 35 euro (Ex. BTW). KLIK HIER!

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Nog geen reacties.


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Abonnees opgelet! Acties die gaan sluiten & nieuwe acties
De Beauty Professional editie 8: over mannen, huidzaken en ondernemen