HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Nieuwe trainingslocatie in midden van het land

Vanaf 1 oktober opent een nieuwe trainingslocatie voor de beauty branche in het midden van het land. In samenwerking met Gharieni Benelux opent de Beauty Cube het Training Center in Almere. Een ideale locatie direct aan de snelweg, met volop gratis parkeergelegenheid en op een prachtige luxueuze locatie met plek voor 20 deelnemers. De Beauty Cube heeft als doel de beauty professional te inspireren, kennis te laten nemen van producten & apparatuur en aankopen te doen. Aangezien kennis key is in de beauty branche, wordt in oktober 2022 een geweldig Training Center ingericht in samenwerking met Gharieni Benelux.

“Naar aanleiding van de vele positieve gesprekken met de beautymerken is de vraag ontstaan naar een centraal gelegen trainingsruimte. Gezamenlijk met Gharieni Benelux is er een volledig ingerichte trainingsruimte gerealiseerd in de Beauty Cube. De organisatie is erg positief over de trainingsruimte en ook de branche reageert enthousiast!” vertelt Helen Ypma trots, manager van het Cube Centre. Beauty Cube Training Center by Gharieni Het Training Center bevindt zich in de Beauty Cube, een locatie die helemaal gefocust is op de beauty branche waar een tal van beautymerken gevestigd zijn met een permanente showroom. Naast deze luxueuze beauty omgeving, ligt de locatie centraal gelegen aan de A6 met volop gratis parkeergelegenheid. Het Training Center by Gharieni is volledig ingericht als praktijk- en theorie ruimte met behandelstoelen, wasbakken, stoelen, krukken, handdoeken, WIFI, werkruimte en meer.

Het Training Center is inmiddels al voor meer dan 120 dagen gereserveerd door een van de showroomhouders van de Beauty Cube: Aesthetic Solutions/Mesoestetics. Zij hebben hun Nederlandse locatie in Nederweert vervangen door de Beauty Cube waar zij hun trainingen gaan verzorgen. Het Training Center kan gehuurd worden voor € 495,- per dag inclusief koffie & thee voorzieningen en faciliteiten in de ruimte. Vaste showroomhouders van de Beauty Cube zoals Mesoestetics, Malima Cosmetics, Safety4You, Welltech Benelux, Crown & Crew, Bellabaci Nederland en toekomstige showroomhouders huren voor een voordeliger tarief de trainingsruimte én genieten daarbij van ander bijkomend voordeel. Cursisten komen vrijwel allemaal langs de prachtige showrooms die wel al dan niet geopend zijn tijdens de cursusdagen. Een win-win situatie voor iedere showroomhouder.

Kijk voor meer informatie over het Beauty Cube Training Center by Gharieni op https://beautycube.nl/

Over de Beauty Cube

In Almere staat de Beauty Cube: het inkoopcentrum voor de beauty professional. Tal van merken en toeleveranciers presenteren zich in dit unieke B2B inkoopcenter als collectief binnen de beauty branche. Samen bieden zij het totaalconcept voor de ambitieuze beauty professional, van producten tot aan apparatuur. Op afspraak of tijdens speciale inkoopdagen is uw klant meer dan welkom 365 dagen per jaar.

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


De nieuwe editie van De Beauty Professional is in aantocht

De nieuwe editie van De Beauty Professional is in aantocht

Posted on

De nieuwe (02 | 2024) editie van De Beauty Professional is in ...

Vakgenoten by Myrthe Feijen – Blush Institute

Vakgenoten by Myrthe Feijen – Blush Institute

Posted on

Myrthe Feijen is een 36-jarige schoonheidsspecialist en de trotse eigenaresse van Blush ...

De layering techniek van bdr®

De layering techniek van bdr®

Posted on

De huid ontdoet zich elke dag van zo’n miljoen dode huidcellen. Verschillende ...

Nieuwe columnist bij De Beauty Professional: Luenna Jane

Nieuwe columnist bij De Beauty Professional: Luenna Jane

Posted on

We zijn verheugd om onze nieuwe columnist van ons vakblad aan te ...

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
8 miljoen Nederlanders gebruiken supplementen en 4 op de 10 monitoren eigen gezondheid
Nieuwe trainingslocatie in midden van het land