HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS-, NAGEL- EN MASSAGEBRANCHE.

De vakwedstrijd Beauty Award 2023 gaat helaas niet door

De vakwedstrijd voor de beauty professionals, de befaamde Beauty Award, gaat komende editie niet door. Tot grote spijt van de organisatie Beauty Trade Professionals, die de beslissing heeft moeten nemen na de deadline voor de inzendingen op 31 oktober 2022. Zij laten het volgende weten.

“Als sponsor van de Beauty Award 2023 leggen we graag uit waarom de organisatie tot deze beslissing is gekomen.”

Veel afmeldingen door crisis

“Net als de voorgaande jaren, waren er veel ambitieuze beauty professionals die zich vanaf dit voorjaar al hadden aangemeld voor deelname aan de Beauty Award 2023. Desalniettemin zag de organisatie dat het aantal inschrijvingen wat achter liep op voorgaande edities. Daarbij kwam dat bij het sluiten van de deadline een uitzonderlijk groot deel niet de tijd, energie en aandacht heeft kunnen maken om ook echt een inzending in te leveren. De organisatie vindt dat door een verminderd aantal deelnemers deze editie van de Beauty Award niet kan voldoen aan de eisen die zij stelt aan de vakwedstrijd.”

Veel onzekerheden

“Het is een bijzondere tijd voor iedereen, waarin we na twee jaar corona en alle onzekerheden daaromtrent, nu te maken hebben met een hoge inflatie, krappe arbeidsmarkt en een energiecrisis die velen in de beautybranche onverwacht heftig raakt. Deze stressfactor is door veel inschrijvers aangegeven als reden om dit jaar toch nog niet deel te nemen aan de vakwedstrijd. Om de waarde van de Beauty Award en alle inspanningen van de vakjury te respecteren, heeft de organisatie de onpopulaire beslissing moeten nemen om deze editie te laten vervallen.”

Belang van de vakwedstrijd

“Het niet door laten gaan van deze editie van de beauty Award, is in het belang van de vakwedstrijd en alle deelnemers, maar we snappen dat dit voor de deelnemers niet zo voelt. We krijgen van veel van hen altijd terug dat het ‘maken van de inzending’ al een mooi proces op zich is van inzicht en reflectie. Hopelijk geldt dat ook voor deze editie. Nogmaals, als organisatie betreuren we enorm deze beslissing!”

Beauty Award

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Retinol Sandwiching: TikTok skincare trend najaar ’22. GO OR NO GO?
De vakwedstrijd Beauty Award 2023 gaat helaas niet door