HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Show your best results! By Brigitte Hogervorst

De klant van Brigitte kwam bij haar met een, voor haar, heel vervelend huidprobleem: acne. “Ze liep op dat moment bij een dermatoloog waar ze isotretinoïne (Roaccutane) kreeg voorgeschreven en lokaal antibioticum in combinatie met benzoylperoxide 5%. Een behoorlijk heftige wijze om de acne aan te pakken en er niet wordt gekeken naar waar de oorzaak misschien ligt. Zij wilde de acne aanpakken, ze wist alleen niet hoe.” Lees snel verder en ontdek welke behandelingen Brigitte heeft ingezet om dit prachtige resultaat te behalen.

Behandeling
Wij hebben ‘samen’ met de nadruk op samen, een behandelplan gemaakt. Voor bepaalde huidverbeterende behandelingen, waaronder de fruitzuurbehandelingen en de Dermapenbehandelingen, zijn deze medicijnen en antibiotica-creme een contra-indicatie. In overleg met haar arts is ze hier mee gestopt. We zijn met vooral zuiverende/ kalmerende behandelingen begonnen, haar huid voelde zo onrustig en voor haar ook best heel gevoelig tot pijnlijk. Haar huidflora was verstoord, deze huid heeft veel behoefte aan een evenwichtige en intensieve verzorging. Ik werk met het mooie merk Cenzaa, cosmeceuticals voor iedere huidwens en ieder huidprobleem, met het hoogst haalbare resultaat als uitgangspunt, huidverbetering op het allerhoogste niveau.

Grotendeels bereik je resultaat door je leefstijl aan te passen, voeding die als Pokon werkt op acne, heeft ze laten staan, geen frisdrank, geen tot zo weinig mogelijk zuivel, zoveel mogelijk suikers vermijden, maar groene biologische thee, verschillende supplementen waaronder: multivitamine, vitamine D, zink en probiotica (360 Skincode Skin Detox Foodceuticals)om haar darmflora te herstellen. 

Haar huid wordt rustiger en komt weer in balans, zo belangrijk is de aanpak van binnenuit. Na deze twee maanden is zij de producten van Cenzaa gaan gebruiken:

  • Rise & Shine Cleanser
  • Illuminating Mist 
  • Illuminating Skin Peel 10% ( glycol acid & salicyl acid )
  • Rebalancing Spirit
  • Advanced Sun spf 50

Wat is de reactie van de klant?
Heel blij! En ik ook 😉
Ik zag haar weer na de lockdown, was zo benieuwd, dat was een kippenvel moment. Haar huid is nu zo rustig, geen onderhuidse ontstekingen meer, geen roodheid, geen pijn… ze heeft het zo goed gedaan! Wat een verschil in die paar maanden… Hoe makkelijk is het niet om in je oude patroon terug te vallen? Je hebt discipline nodig en dat heeft ze. 

Hoeveel behandelingen moet de klant nog ondergaan tot het gewenste effect is bereikt?
Ik behandel haar elke 4 weken. De dag van behandeling krijgt zij een behandeling op maat die op haar huidbehoefte en huidwensen wordt aangepast. 
Met uitzondering op specifiek behandelingen zoals de fruitzuur- en dermapenbehandelingen. Hier spreken wij twee weken voorafgaand aan een behandeling af, om een patch test uit te voeren, voorfoto’s te maken, indicaties en contra-indicaties door te nemen, bespreken de richtlijnen die gehanteerd dienen te worden voor, tijdens en na de behandeling.
Deze huid is kwetsbaar, om hyperpigmentatie te voorkomen, doen we deze behandeling na de zomer. 

Wat gaan jullie doen om het resultaat te behouden?
Met de Dermapen-microneedling gaan we de restacne en acnelittekens aanpakken en werken we verder met het 360Skincode Peel Program, met microdermabrasie en fruitzuren om een optimaal resultaat te behouden. In september/ oktober gaan we hiervoor een plan maken. 

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Beauty Award Special: Meet ZILVER sponsor Germaine de Capuccini
Show your best results! By Brigitte Hogervorst

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord