HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

De week van… Bianca de Boer – Casa Bellezza

Mijn naam is Bianca de Boer. Ik ben 44 jaar oud, getrouwd met Marcel en heb twee schitterende jongens (Björn en Floris) van 8 en 4 jaar oud. Voordat ik de salon ben begonnen, heb ik altijd als stewardess bij de KLM gevlogen en daardoor vele culturen en landen gezien. Wellness en beauty heeft me altijd al geïnteresseerd en ik vond het heel interessant om dit in de verschillende culturen mee te maken. Wat mij echter vooral opviel, is dat het mooiste ingrediënt in een behandeling oprechte aandacht is. Dit is dan ook de basis in onze salon. Ik noem het bewust onze salon, omdat mijn man heel erg betrokken is bij de salon, het uitdenken van nieuwe concepten en de inrichting van de ruimtes.

Tot het moment dat we meegedaan hebben aan de beauty awards hadden we geen website, maar kregen onze klanten voornamelijk door mond-tot-mondreclame binnen. We hebben een zeer trouwe klantenkring en geloven er heilig in dat je je tijd en aandacht voornamelijk in de bestaande klant moet steken. Zo creëer je ambassadeurs voor je bedrijf en krijg je automatisch klanten die goed bij jezelf en je bedrijf passen. Stunten met aanbiedingen om nieuwe klanten binnen te halen doen wij bewust niet. Daarmee trek je de verkeerde klanten aan is onze mening.

Wij leveren kwaliteit en gaan voor het beste resultaat. Daarom zijn wij ook voortdurend opzoek naar verbetering. We werken met de merken Cosmedix, Absolution en Inika. Deze merken passen zeer goed bij ons en we zien zeer goede resultaten bij onze klanten. Schoon, veilig, vegan & luxieus zijn termen die goed bij deze merken passen.

We hebben net een heftige week achter de rug die in het teken stond van VIP dagen, online presentatie en natuurlijk Black Friday.

Maandag hebben we de hele salon in kerstsfeer gebracht. Lampjes om het pand heen, kerstbomen erin en twee nieuwe windlichten opgehaald om bij de rode loper te zetten voor de VIP dagen die op donderdag en vrijdag gepland staan. De bovenverdieping heb ik vervolgens klaargemaakt voor de yogales die maandagavond gegeven wordt.

Dinsdag heb ik in de ochtend eerst hardgelopen en daarna getraind met onze nieuwe stagiaire Denvie. We hebben samen de kerstbehandelingen geoefend en puntjes op de i gezet. Daarnaast heeft zij mij bijgepraat over instagram en facebook. Op zo’n moment merk ik echt dat ik van een andere generatie ben. 😉 De agenda puilt deze maand gewoon uit en mijn werkdag zat er om 22.00 s ’avonds pas op.

Op woensdag is normaal mijn mamadag, maar deze woensdag hebben we er een omadag van gemaakt. We moesten goodybags klaarmaken voor donderdag en vrijdag. De salon moest schoon en klaargemaakt worden voor deze dagen. Orders moesten nog uitgepakt en ingeruimd worden. Ondertussen heeft mijn man een aantal bestellingen in de buurt bezorgt.
Stiekem ben ik nog altijd een beetje zenuwachtig voor de VIP dagen die we vaak in de salon houden. Ik wil dat altijd alles tot in de puntjes voorbereid is en wil dat mensen zich op hun gemak en belangrijk voelen in de salon. S’avonds heb ik voor beide dagen de programma’s nog uitgewerkt voor elke individuele klant, zodat de specialisten van zowel Absolution als ook Cosmedix op de hoogte zijn van de wensen van mijn klant.

Donderdag hadden we de Absolution VIP dag. Dianca en Miranda van Absolution waren aanwezig en hebben de klanten heerlijk verwend en in de watten gelegd met de producten van Absolution. In totaal stonden er 8 klanten ingepland voor deze dag. Het was echt een topdag! Het blijft leuk om van mensen te horen dat ze zich zo fijn voelen in de salon en dat ze het gevoel hebben dat ze echt verwend zijn. Een klant vroeg nog of ze niet de hele middag gewoon in de salon mocht blijven zitten. “het voelt altijd zo fijn om hier te zijn” gaf ze aan.
We hebben een heerlijk pand, wat je op een of andere manier direct omarmt. Ook dit vinden wij heel belangrijk.

Vrijdag stond de VIP dag van Cosmedix gepland. Al vroeg waren we aanwezig om alles in Cosmedix stijl om te toveren. Nog in mijn joggingpak, maar met een nieuw chique jurkje hangend aan de kapstok snel door het hele pand heen. Mijn man heeft de nieuwe windlichten geplaatst en de rode loper buiten neergelegd. Deze dag staan er 16 klanten ingepland en hebben we de deuren ook geopend voor eventuele Black Friday aankopen.
Anne en Dominique van Cosmedix zijn ook al vroeg aanwezig. Wederom de dag snel doorgenomen en een goede vriendin van mij was aanwezig om iedereen van drankjes en hapjes te voorzien. Wat een knaldag was dit. Zeer druk, maar ook zeer geslaagd! We hebben een gigantisch omzet gedraaid en hebben zeer leuke en lovende reviews mogen ontvangen. Daar doe je het toch voor!

Toch is het ook wel weer lekker als de dag voorbij is en je lekker met je kerstsokken aan met je mannetjes aan tafel zit. Sinterklaasliedje door de schoorsteen en daarna de boys naar bed. Ik vind dit altijd een van de mooiste dagen van het jaar in de salon, maar merk wel dat het vreemd voelt om afstand te houden ivm Corona. Je wilt zo graag dichtbij je klant staan en ik merk dat ik met bijna al mijn klanten echt een band heb opgebouwd.

Zaterdag waren we deze week gesloten, maar tijdens het voetballen van onze oudste zoon hebben mijn man en ik nog snel even wat filmpjes opgenomen in de salon om de Black Friday online nog even te benadrukken en om een aantal producten onder de aandacht te brengen. Mijn jongste zoontje wou lekker op de behandelstoel liggen met de verwarming aan en de Ipad met Paw patrols aan.

Zondag lekker met mijn mannetjes op pad geweest om een kerstboom te gaan kopen en even helemaal niet aan de salon te denken. Alhoewel we nog wel een aantal pakketjes bezorgt hebben bij een aantal klanten en er online steeds weer nieuwe bestellingen binnenkwamen in verband met Black Friday.

Het was een hele leuke en drukke week, maar we zijn wel blij dat niet elke week er zo uitziet. 😉

Liefs Bianca

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


De nieuwe editie van De Beauty Professional is in aantocht

De nieuwe editie van De Beauty Professional is in aantocht

Posted on

De nieuwe (02 | 2024) editie van De Beauty Professional is in ...

Vakgenoten by Myrthe Feijen – Blush Institute

Vakgenoten by Myrthe Feijen – Blush Institute

Posted on

Myrthe Feijen is een 36-jarige schoonheidsspecialist en de trotse eigenaresse van Blush ...

De layering techniek van bdr®

De layering techniek van bdr®

Posted on

De huid ontdoet zich elke dag van zo’n miljoen dode huidcellen. Verschillende ...

Nieuwe columnist bij De Beauty Professional: Luenna Jane

Nieuwe columnist bij De Beauty Professional: Luenna Jane

Posted on

We zijn verheugd om onze nieuwe columnist van ons vakblad aan te ...

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
FreezeTech360 by Vitalease: effectiever en meer comfortabel
De week van… Bianca de Boer – Casa Bellezza