HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Branded: Hoogwaardige cosmetische apparatuur voor eerlijke prijzen

Drie jaar geleden startten Nidhan Chhina en Patty van der Valk met het bedrijf VitaLease toen zij ontdekten dat veel beautyspecialisten geen kans hadden om kwalitatieve apparatuur aan te schaffen voor hun salon. Wat startte als een bedrijf dat enkel full operational lease voor beautyapparatuur aanbood, is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen groothandel in hoogwaardige cosmetische apparatuur voor eerlijke prijzen.

Nidhan is van mening dat er te hoge prijzen worden gevraagd voor cosmetische apparatuur. “Als leverancier wil je marge maken, maar dat kan ook stukken minder. Daar staan wij dan ook voor: eerlijke prijzen voor de beste apparatuur en een goede 24-uurs service.” VitaLease biedt inmiddels een groot assortiment: van cryolipolyse apparatuur tot diodelasers. “Wij hebben onderzoek gedaan naar de beste apparatuur voor de beste prijs. Dit vonden wij voornamelijk in Azië. We zijn enige tijd distributeur geweest van diverse Europese merken dat topproducten vervaardigde in Europa. Maar zette ik dit naast ons eigen assortiment, dan zag naast de hogere prijzen weinig meerwaarde in de merkapparatuur. De huidige fabrikanten met wie wij samenwerken beschikken namelijk over de nieuwste apparatuur met de nieuwste technieken en leveren hoge kwaliteit. Waarom zou je dan meer betalen?”

Kopen en leasen
Het assortiment van Vitalease is heel uitgebreid en kan worden bekeken in een mooie grote showroom in Rotterdam. De hardlopers heeft het bedrijf op voorraad en er kan gekozen worden de apparatuur te kopen of te leasen. “We bieden maatwerkoplossingen voor onze klanten. Dit concept is ideaal voor bijvoorbeeld starters. We zijn heel flexibel. Klanten kunnen bijvoorbeeld ook een deel aanbetalen en het andere deel op afbetaling kopen. Maar we merken door onze eerlijke prijzen dat veel klanten toch ook graag meteen kopen.” Met alleen het kopen van de appratuur ben je er als beautyprofessional natuurlijk nog niet. “Wij bieden ook de bijbehorende trainingen aan bij de apparatuur. Hiervoor hebben wij twee huidtherapeuten in dienst die deze trainingen verzorgen. Ook als een specialist al aan het werk is en vragen heeft, dan staan zij voor hen klaar.”

Service
Gebeurt er onverhoopt iets met de apparatuur, dan kun je als klant gebruik maken van de 24-uurs service. “Wij hebben meerdere monteurs in dienst die de hele dag beschikbaar zijn mocht er onverhoopt een storing optreden. Wij willen dat onze klanten meteen weer aan het werk kunnen, dus zorgen direct voor een oplossing. Kan iets niet meteen gemaakt worden, dan zorgen wij voor leenapparatuur, zodat de klant gewoon door kan gaan met zijn of haar werkzaamheden.” Bij alle apparatuur zit standaard 2 jaar volledige garantie. “Maar uiteraard laten we onze klanten daarna niet zomaar in de kou staan.” Voor wie benieuwd is naar de ervaringen met VitaLease, kan terecht bij de vele reviews. “Wij luisteren naar onze klanten en vinden reviews verzamelen enorm belangrijk. Daarom werken wij met een betrouwbare reviewplatform. Daarnaast vinden wij dat onze eigen klanten zelf het beste kunnen vertellen over de betrouwbaarheid en kwaliteit waar wij van VitaLease voor staan. Wij zijn een jong, fris en dynamisch bedrijf dat topkwaliteit aanbiedt voor een goede prijs. Met onze expertise en inzicht in de beautywereld weten wij precies wat de moderne beautyprofessional nodig heeft. We groeien steeds harder en willen ons laten zien aan de markt. Voor meer informatie is iedereen altijd welkom in onze showroom of op onze website: www.vitalease.nl.”

Binnenkort heeft Vitalease een super mooie aanbieding. Houd onze website daarom in de gaten en schrijf je snel in voor de nieuwsbrief!

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Verbreed je horizon met U-Consultancy: dermatologie-opleidingen en studiereis naar Curaçao!

Verbreed je horizon met U-Consultancy: dermatologie-opleidingen en studiereis naar Curaçao!

Posted on

Leren is investeren en voor de beste opleidingen ben je bij U-Consultancy ...

Belastingdienst: Minder dan € 20.000,- omzet per jaar? Vrijgesteld van BTW met KOR

Belastingdienst: Minder dan € 20.000,- omzet per jaar? Vrijgesteld van BTW met KOR

Posted on

Ondernemers die in de komende jaren verwachten een jaaromzet lager dan € ...

Blog: Waarom verkleuren roze nagels

Blog: Waarom verkleuren roze nagels

Posted on

Waarom verkleuren roze gel polish nagels zo snel in de zon? Draag je ...

ROC/New Beauty Opleiding kiest voor BeautyCube Almere

ROC/New Beauty Opleiding kiest voor BeautyCube Almere

Posted on

Om elke week praktijktrainingen te verzorgen in een van de prachtige Trainingsruimtes ...

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
De week van… Bianca de Boer – Casa Bellezza
Branded: Hoogwaardige cosmetische apparatuur voor eerlijke prijzen