HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

De week van… Carla Rijbroek – Beleef Schoonheid

Ik zal me eerst even voorstellen. Mijn naam is Carla Rijbroek en ik ben de trotse eigenaresse van Beleef Schoonheid in Rhoon. In mijn salon bied ik naast verschillende huidverbeterende gezichtsbehandelingen ook massages aan, waardoor mijn week altijd heel afwisselend en leuk is! Ik ben gevraagd om een kort dagboek bij te houden over wat ik zoal doe en meemaak in een week. Veel plezier met lezen!

Mijn dagen zijn nogal gevarieerd, omdat ik niet alleen mijn salon Beleef Schoonheid heb, maar ik heb ook een onderneming als Personal Assistant voor een zelfstandig advocate. Deze combinatie werkt voor mij fantastisch en ik geniet er iedere dag van.

Maandag 
Vandaag heb ik tijd om mijn foto’s van de fotoshoot op mijn website te plaatsen met natuurlijk nieuwe teksten en verwijzingen. Uiteraard meer werk dan je van tevoren bedenkt maar zo leuk om te doen. Ik heb in een berichtje gevraagd of anderen naar mijn website wilden gaan en op de verwijzingen wilden klikken en aangeven of ik eventueel een verwijzing was vergeten. Ik kreeg al snel antwoorden dat alles werkt en dat het er super uitziet! Super om te horen! Verder heb ik vandaag een klant voor de Detox-behandeling, dit is niet alleen een superleuke behandeling om te geven, het is ook een behandeling met direct een verbluffend resultaat. Behandelingen moeten goed zijn voor de huid, maar mogen ook zeker een beleving zijn. Ik houd ervan om huidverbeterende behandelingen te geven, waarbij mijn klant geniet van de behandeling, de heerlijk verwarmde stoel met een rustig achtergrondmuziekje en daarna de salon ontspannen en met een mooie “glow” verlaat!

Dinsdag 
Vanochtend ontving ik een bericht van mijn klant van de DETOX-behandeling dat haar huid zo heerlijk zacht aanvoelt en dat ze er zo blij mee is. Dit is toch altijd weer leuk om te horen. Op dinsdagochtend werk ik altijd als Personal Assistant en als ik ’s middags weer thuis ben, doe ik de was, mijn administratie, bestellingen en dergelijke. De eerste bestelling voor de kerstattenties is binnengekomen dus ik kan aan de slag om er leuke kerstcadeautjes van te maken! Op dinsdagen werk ik dan ’s avonds in de salon en voor vanavond staat er een ontspanningsmassage op de agenda. Voordat mijn klant komt, leg ik de handdoekjes in de handdoekverwarmer, zet ik de verwarming, de stoelverwarming en de sfeerverlichting aan, zet ik een rustgevend muziekje op en zorg dat de relaxte sfeer al in de salon heerst voordat de klant binnenkomt. Zo kunnen we heel ontspannen aan de massage beginnen. Beleef & Relax!

Woensdag 
Ik begin de ochtend met een huidverbeterende gezichtsbehandeling bij een klant die de laatste tijd nogal wat heeft meegemaakt en helaas zie je dat dan ook aan de huid. Ik vind het zo mooi om te zien hoe de huid meteen weer helemaal opknapt van de behandeling. Als ik na de behandeling de spiegel aan de klant geef, zie ik de klant ook gelijk weer helemaal opfleuren; ze voelen zich gelijk weer wat beter als hun huid er mooi, strak en stralend uitziet. Ik word daar zelf ook zo blij van. Doordat ik de hele ochtend met de klant bezig ben geweest, ga ik daarna nog even aan de slag als Personal Assistant. De middag heb ik onverwachts vrij omdat er afspraken afgezegd/verzet moesten worden vanwege Coronatests. Ik gebruik deze middag om nog enkele dingen te kopen om mijn kerstattenties mooier en leuker te maken. Aan het einde van de dag werk ik nog even als Personal Assistant en daarna sluit ik voor vandaag echt af.

Donderdag 
Vandaag staan onder andere een aantal (mannelijke) klanten voor mijn PURE behandeling, de fruitzuurpeeling: de ene voor acné en de ander voor acné-littekens. Ik heb de klant met acné 2 weken geleden de eerste fruitzuurbehandeling gegeven en het zag er toen al gelijk beter en rustiger uit. Ik heb hem toen testers meegegeven van een cleanser en een dagcrème. Nu 2 weken later en met het thuisgebruik was zijn huid al stukken verbeterd. Ik heb weer de fruitzuur-behandeling gegeven en ik heb hem laten zien wat de fruitzuurpeeling op zijn gezicht doet, dat maakt het duidelijker voor de klant. Na afloop zag zijn huid er echt al supermooi uit, ik hoop dat we zeer binnenkort de tussentijd van nu 2 weken kunnen verlengen naar 4 of misschien wel 6 weken en dat het dan ook goed blijft gaan. De klant voor de fruitzuurbehandeling voor zijn acné-littekens heeft inmiddels een hele mooie en gladde huid. We herhalen alleen af en toe de fruitzuurbehandeling omdat hij merkt dat zijn huid dan weer opknapt en dat zijn gezichtscrème dan ook weer beter smeert en intrekt. Deze fruitzuurbehandeling is echt een topbehandeling voor mensen met ernstige acné en (acné-)littekens! Het resultaat is na iedere behandeling zo duidelijk zichtbaar en voelbaar, waardoor de klanten blij, ontspannen en tevreden de salon uitgaan.

Vrijdag 
Op vrijdag is het altijd druk en zo ook vandaag. Op de agenda staan massages en huidverbeterende gezichtsbehandelingen. De eerste klant heeft eerst een nek/schouder/rugmassage en daarna een huidverbeterende behandeling met haar wenkbrauwen verven en harsen. Het is lekker om zo lang met dezelfde klant bezig te zijn en de ochtend vliegt dan ook voorbij. Na deze klant kan ik even lunchen en werk ik weer even als Personal Assistant. Dan ga ik alles klaarzetten voor de volgende klanten: de ene komt voor een massage van de achterkant van het lichaam en de laatste klant komt voor een hele uitgebreide huidverbeterende gezichtsbehandeling met haar wimpers en wenkbrauwen verven. Verder heb ik aan een leuke nieuwe “opdracht” gewerkt. Voor een klant heb ik een Cadeaubon ontworpen, waarop duidelijk te zien is dat de jarige een behandeling bij mij cadeau krijgt. Ik heb een voor- en achterzijde ontworpen, dus dubbelzijdig uitgeprint en met testers en confetti in doorzichtige folie met strik ingepakt. Ik kan niet anders zeggen dan dat het heel leuk geworden is. Deze cadeaubonnen ga ik natuurlijk ook promoten naast de “gewone” cadeaubonnen!

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Elektrolyten: het hydratatie ingrediënt van nu en de toekomst?
De week van… Carla Rijbroek – Beleef Schoonheid

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord