HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Souhayla’s impact met House of Bratz

Ongekende groei van esthetische kliniek voor injectables en skincare

November 2023 – House of Bratz is een succesvolle kliniek waar professionele esthetische behandelingen en huidverbetering hand in hand gaan. Oprichtster Souhayla startte al jong met ondernemen. Op haar 19e opende ze zelfstandig haar eerste kliniek. Inmiddels is House of Bratz in 7 jaar tijd uitgegroeid tot een vooruitstrevend high-end brand met vestigingen in Nederland en België. Door haar talent wist Souhayla al heel jong een belangrijke plek te veroveren in de branche. Door te denken vanuit zichzelf, haar doorzettingsvermogen, eerlijkheid én innovativiteit blijft ze vooruitlopen op de concurrentie. Ondertussen zit de onderneemster van House of Bratz niet stil en is ze bezig met wederom een uniek concept binnen de branche: een academy waar artsen worden opgeleid.

Rolmodel
Vrouwelijke ondernemers doorbreken obstakels in sectoren die vaak door mannen worden gedomineerd. Ze zijn een bron van inspiratie voor miljoenen vrouwen over de hele wereld en dragen bij aan economische groei en creativiteit. Souhayla is zo’n vrouw die in haar eentje een zakelijk imperium heeft opgebouwd en daardoor een rolmodel is voor vele gepassioneerde vrouwen die willen starten met ondernemen.

Sterk merk met inspirerende onderneemster aan het roer
Souhayla was slechts 19 jaar oud toen ze haar ondernemers avontuur begon. Ze had geen enkele ervaring en was relatief nieuw in de branche, ze leerde zelf wat wel en niet werkte door verschillende dingen te proberen. Ze ontdekte haar talent voor marketing en zette dit in om haar onderneming te laten groeien. Met minimale middelen slaagde Souhayla erin haar bedrijf uit te breiden tot een imperium. Het starten van een bedrijf vereist niet altijd kapitaal, externe investeerders of een groot personeelsbestand. Souhayla weet uit eigen ervaring dat passie én een sterke visie de essentie zijn van elke onderneming. Na jarenlang hard werken heeft Souhayla zichzelf bewezen in de esthetische sector. House of Bratz is meer dan ‘alleen’ een kliniek. House of Bratz is een merk dat staat voor hoge deskundigheid en persoonlijke aandacht. Souhayla wil zich in de toekomst ook richten op het coachen van jonge ondernemers, waarbij ze haar waardevolle lessen deelt over ondernemerschap, leiderschap en innovatie. Ondernemen kan een uitdagende reis zijn, maar met de juiste begeleiding en ondersteuning is alles mogelijk volgens Souhayla.

House of Bratz haalt de natural beauty van haar klanten naar voren
House of Bratz hanteert een volledig transparante benadering van esthetische procedures, waarbij klanten altijd eerlijk advies krijgen en waarbij realistische verwachtingen worden geschetst van het eindresultaat. Souhayla benadrukt: “Wanneer mensen onze kliniek verlaten, zie je meestal niet dat ze iets hebben laten doen. Het behouden van iemands persoonlijke uitstraling is voor ons essentieel. Ons doel is het accentueren van natuurlijke schoonheid door middel van esthetische verbeteringen en mensen meer zelfvertrouwen te geven.”

Taboes doorbreken en zelfvertrouwen versterken
Volgens Souhayla is het de afgelopen jaren steeds normaler geworden om openlijk te spreken over behandelingen met botox en fillers. “Wij hebben ons steentje bijgedragen aan het doorbreken van taboes rond esthetische behandelingen door altijd transparant te zijn. Op onze sociale media-kanalen tonen we de vele mogelijkheden van botox en fillers. Het gaat niet alleen om het verbeteren van het uiterlijk; we horen vaak aangrijpende verhalen van klanten die zich kwetsbaar opstellen. Het is prachtig als we hen kunnen helpen om met meer zelfvertrouwen de kliniek te verlaten.”

Meer informatie over House of Bratz:
Website: https://houseofbratz.com

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
De invloed van schildklierhormonen op de huid by Ir. Ralph Moorman
Souhayla’s impact met House of Bratz

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord