HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

VIDEO: Vier de feestdagen met Julia Brand van Salon Juulz

Ook dit jaar vond ik het lastig, de feestdagen. Hoe blijf je origineel en hoe kun je de december dagen leuker maken voor je klanten. Helemaal in deze tijd wil ik graag wat extra tijd en energie in mijn klanten steken. Ik wil ze laten merken dat ze in deze rottige Corona tijden niet alleen zijn. Ze net even dat extraatje te geven of door net even die vraag te stellen waarover ze graag even hun hart luchten. Daarom ben ik met het idee gekomen om de hele maand december er een klein feestje van te maken in de salon: De Salon Juulz adventskalender.

Salon Juulz

Dit houdt eigenlijk kort gezegd in dat er elke week een nieuwe actie van start gaat in de salon. De acties zullen heel uiteenlopend zijn. De eerste actie is al bekend. Een heerlijk rustgevende gelaatsbehandeling met als speciaals een chocolade masker, cupping, een voedend serum en een massage van het gezicht, de hals, het decolleté, de nek, de schouders, de armen en de handen. De behandeling is ook inclusief het harsen/epileren en verven van de wenkbrauwen en dit allemaal voor een actieprijs van €39,95. Bij de andere weken kun je bijvoorbeeld denken aan een klein presentje of een korting. Verder staat er de hele maand december een schaal in de salon voor een winactie. Elke klant die langs is geweest is vrij om daar zijn of haar naam in de stoppen om kans te maken op een heerlijk starterspakketje van extenso. De winnaar wordt in januari bekend gemaakt. Buiten de adventskalender en de winactie heb ik voor elke klant nog een kerstpresentje. Een katoenen tas met het logo van de salon. Altijd handig voor boodschappen, sporten of gewoon om als schoudertas te gebruiken. De tas is makkelijk op te vouwen en mee te nemen. Ik wil mijn klanten graag iets geven dat dagelijks te gebruiken is, dus vandaar de handige tas!

Merk je dat door corona het rustiger is met het inplannen van behandelingen voor de feestdagen? Waar merk je dit aan en hoe speel je hier op in?
Ja, ik merk dat het rustiger is met het inplannen voor de feestdagen. Dit omdat mensen, denk ik,  toch afwachten hoe en wat er allemaal mag tegen die tijd. Ik denk dat er veel last minutes komen, maar ik heb tot nu toe zeker geen klagen. Op de adventskalender is super positief gereageerd en afspraken druppelen nu steeds sneller binnen. Ik denk dat de adventskalender zeker een goede oplossing voor de salon is geweest. Zodat je de hele maand december mensen trekt om ze iets leuks aan te bieden. Mijn vaste klanten hebben overigens wel allemaal door gepland. Dit stelt mij gerust, omdat ik hierdoor wel in grote lijnen weet waar ik aan toe ben. Al met al ga ik met positieve gedachten en veel enthousiasme de december maand in.

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Verbreed je horizon met U-Consultancy: dermatologie-opleidingen en studiereis naar Curaçao!

Verbreed je horizon met U-Consultancy: dermatologie-opleidingen en studiereis naar Curaçao!

Posted on

Leren is investeren en voor de beste opleidingen ben je bij U-Consultancy ...

Blog: Waarom verkleuren roze nagels

Blog: Waarom verkleuren roze nagels

Posted on

Waarom verkleuren roze gel polish nagels zo snel in de zon? Draag je ...

Belastingdienst: Minder dan € 20.000,- omzet per jaar? Vrijgesteld van BTW met KOR

Belastingdienst: Minder dan € 20.000,- omzet per jaar? Vrijgesteld van BTW met KOR

Posted on

Ondernemers die in de komende jaren verwachten een jaaromzet lager dan € ...

ROC/New Beauty Opleiding kiest voor BeautyCube Almere

ROC/New Beauty Opleiding kiest voor BeautyCube Almere

Posted on

Om elke week praktijktrainingen te verzorgen in een van de prachtige Trainingsruimtes ...

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Elektrolyten: het hydratatie ingrediënt van nu en de toekomst?
VIDEO: Vier de feestdagen met Julia Brand van Salon Juulz