HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

‘De week van…’ Robin van Hoof – De Groene Huid

Deze keer hebben wij in ‘De week van…’ het dagboek van Robin van Hoof (30). Zij is eigenaresse van De Groene Huid in Bladel. De Groene Huid staat voor huidverbetering met natuurlijke en biologische producten. Naast huidverbetering zet Robin ook wimperextensions, een grote passie van haar. Afgelopen jaar heeft zij zelfs meegedaan aan de wereldkampioenschappen wimperextensions, de LashworldCup. Hier is zij derde geworden! Robin heeft 2 vragen voor jullie. Lees snel verder! En heb jij ideeën? Inspireer haar en laat een bericht achter onder dit artikel.

Dag 1 – Maandag 31 augustus
Vandaag kreeg ik een nieuwe klant met veel allergieën, ook voor de ingrediënten die in de meeste huidproducten voorkomen. Een uitdaging dus om ervoor te zorgen dat deze huid weer kan stralen! Voor haar stelde ik een op maat gemaakt plan samen met producten die perfect aansluiten bij haar huid. Resultaat: geen allergische reacties, super huidverbetering en goede huidverzorging!

Dag 2 – Dinsdag 1 september
Ik start de dag met een bezoek aan de pedicure. Aangezien ik het allerliefste werk op blote voeten vind ik het belangrijk dat ze goed verzorgd zijn. Wanneer ik op blote voeten werk, maak ik een goede connectie met de aarde. Door deze energie en door het licht vanuit het dak komen mensen zo fijn tot rust. Werken jullie ook graag op blote voeten? 

Dag 3 – Woensdag 2 september
Wat een mooie zonnige dag! De heldere blauwe lucht is prachtig vanuit de stoel in de salon. Dit zie én voel je. Vandaag was het dan ook echt een kadootje om te werken of een bezoek aan de salon te brengen. En dat wist deze nieuwe klant gelijk na haar behandeling via het feedback formulier door te geven: “Een heerlijke behandeling gehad! Prettige energie in de salon, fijne en persoonlijke uitleg over wat m’n huid nodig heeft en letterlijk onder handen genomen. Daar worden ik en m’n huid erg blij van!” Yes, daar word ik nou super gelukkig van! 

Dag 4 – Donderdag 3 september
Ik word deze dag wakker met de gedachte aan kerstgeschenkjes voor de klanten. Geen idee waarom! Wellicht omdat het regent en de herfst in aantocht is?! Ach, je kan er niet vroeg genoeg bij zijn denk ik dan maar. Sommigen van jullie doen er misschien niets aan en vinden het onzin, maar ik wil graag iets geven aan mijn klanten. Voor degene die mijn dagboek lezen en de ultieme tip hebben of denken te weten wat bij me past: be my guest! Wellicht kun je me inspiratie geven. Zelf zou ik graag iets duurzaams geven, en denk misschien aan een mooie tas met leuke print waarin de groene huid terug komt. Misschien een quote die de aandacht op straat trekt? Het kan ook zomaar een kerstbal met droogbloemen worden… of wasbare wattenschijfjes. Juist, het is nogal onduidelijk wat het uiteindelijke resultaat zal zijn!

Dag 4 – Vrijdag 4 september
Vaak werk ik ook op zaterdagen. Ik geef dan voornamelijk training vanuit Lashtag in wimpers en wenkbrauwen. Maar voor deze week is vandaag de laatste dag! Een dag waarop ik weer veel afwisseling heb; een wenkbrauwlift, wimperextensions, een biopeeling en een bindweefselmassage staan vandaag op de planning. Ik vind het heerlijk om veel afwisseling op een dag te hebben! Ik krijg vaak de vraag: wat vind je het allerleukst om te doen? Ik kan echt geen keuze maken, ik heb namelijk alles wat ik niet leuk vond (bijvoorbeeld benen harsen) gewoon nooit meer gedaan toen ik mijn eigen salon startte! Voeren jullie wel behandelingen uit waar je eigenlijk geen goed gevoel bij hebt of gewoon niet leuk vind? Ik ben benieuwd! 

Ook meedoen aan deze rubriek? Stuur een mailtje naar info@beauty-pro.nl

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Adaptogenen: minder stress en meer energie
‘De week van…’ Robin van Hoof – De Groene Huid

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord