HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Deze lezing @ Beauty Trade Special mag je niet missen!

Posted on
Medical Device Regulation, wat betekent dat nu eigenlijk voor jou?


Er zijn de komende vakbeurs in Utrecht heel veel goede lezingen te bezoeken om jouw vakkennis naar een hoger niveau te tillen. Onze eigen columnist Diedejan ter Horst geeft ook een lezing, en je kunt hem elke dag bijwonen. Dus welke dag je ook komt, zorg dat je deze lezing niet mist! En dit waarom…

Diedejan ter Horst werkt al 10 jaar als internationaal klinisch trainer voor Berg Care en Asclepion Laser Technologies. Hierbij traint hij schoonheidsspecialisten, huidtherapeuten en dermatologen uit de BeNeLux op medische lasersystemen, stikstof plasma en medical skincare en leid hij de International Academy voor dermatologen voor Asclepion. “De juiste kennis is nodig om onze cliënten goed te begeleiden in hun behandelingen, maar veilig werken met een goed product is voor mij erg belangrijk! Daar valt of staat onze behandeling mee en toont onze professionaliteit en dat breng ik graag over”, aldus Diedejan.

“Sinds 26 mei 2020 is er een nieuwe regelgeving, genaamd de Medical Device Regulation (MDR). Maar wat houdt deze regelgeving nu eigenlijk in en moet jij daar als specialist ook aan voldoen? In deze presentatie geven we een duidelijk beeld over wat de MDR nu eigenlijk is en welke producten daar nu al aan moeten voldoen. Maar ook zoomen we in op wat dit dan voor jou als specialist betekent en geven wij je handvatten hoe jij, als je je gaat oriënteren op iets nieuws, kunt zorgen dat jouw aanwinst gaat voldoen. Hiermee waarborg jij kwaliteit en professionaliteit in jouw praktijk en weet je zeker dat jouw investering de juiste is geweest!”

De presentatie is bij te wonen in het Medical Beauty Theater op de volgende dagen/tijden:

Zaterdag 25 maart: 14:00 – 14:30

Zondag 26 maart: 14:45 – 15:15

Maandag 27 maart: 14:00 – 14:30

BEZOEK OOK DE BERG CARE STAND! 11 C 091

Meer weten over Berg Care? Of Columns van Diedejan gemist? De meeste columns vind je in het vakmagazine, maar we plaatsen ze ook weleens online!


Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Leveranciers tijdens Beauty Trade Special: Welke stands ga jij bezoeken?
Deze lezing @ Beauty Trade Special mag je niet missen!

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord