HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Hoor jij al bij de Berg Care Family?  

‘Kennispartner en distributeur’

Je bent ze vast al wel eens tegengekomen op beurzen of congressen, het team van Berg Care uit Hoevelaken. Ze zijn een toegewijde kennispartner voor de branche en distributeur van lasers, plasma en skincare voor schoonheidsspecialisten, Huidtherapeuten en Dermatologen in de BeNeLux. Gestart in 2005 in Amersfoort en sinds 2013 gevestigd in Hoevelaken, op De Beek 17 in een prachtig ruim en groot pand. Je vindt hier een team met 8 fulltimers bestaande uit NEN-gecertificeerde servicemonteurs, officemanagers, financieel deskundigen, Huidtherapeuten en vormen samen de basis voor de Berg Care Family. Deze family creëert voor jou een leuke, veilige leeromgeving in hun inpandige Berg Academy.  


Bezoek Berg Care tijdens de Beauty Trade Special! Stand: ….


Deze Academy is er speciaal voor jou als beautyprofessional. En dan bedoelen we de echte beautyprofessional! Berg Care heeft met haar Berg Academy een kennisinstituut weten neer te zeten waar professionals uit de branche hun kennis kunnen verrijken. Onder leiding van Huidtherapeut Anke Overbeek-Berkers worden hier onafhankelijke scholingen gegeven, geaccrediteerd door SKIN en ADAP om jouw kennis te verbreden. Kennis delen, onafhankelijk en dus voor eenieder toepasbaar; dat is het motto! 

Kennispartner 
Waarom deze distributeur het belangrijk vindt om ook als kennispartner op te treden? Heel simpel. Schoonheidsverzorging is een sterk innoverend beroep, vol met trends die elkaar in rap tempo opvolgen. Maar zijn deze allemaal wel echt onderbouwd en wordt de kwaliteit die geleverd wordt hiermee wel hooggehouden? Kennis is een basis voor het uitoefenen van je beroep, dan niet alleen kennis over de apparatuur waarmee wordt gewerkt maar ook de achterliggende kennis, zoals bijvoorbeeld huid- en celinteracties die er ontstaan bij het gebruik. En door de jaren heen komen er steeds meer nieuwe inzichten, veranderen inzichten uit het verleden en ontwikkelen we nieuwe technieken in benadering van indicaties. Ook verwachten zorgverzekeraars steeds meer van de beautyprofessional als het gaat om het uitvoeren van vergoede zorg. Denk hierbij naast de inschrijving bij de brancheorganisatie ook aan het SKIN-register. Hiermee commit jij je als professional aan een leven lang leren. Daar draagt de Berg Academy aan bij! Hoog niveau  
Als distributeur sta je dicht bij het vuur en word je door de fabrikanten welke je vertegenwoordigt goed op de hoogte gehouden van nieuwe innovaties. Deze fabrikanten hebben een team van dermatologen en ontwikkelaars die de trainers van de bedrijven opleiden om nieuwe technologie goed te begrijpen en hiermee goed om te gaan. Daarbij heeft Berg Care gekozen in haar Academy een team van Huidtherapeuten te laten werken, om op het juiste niveau de scholingen te kunnen geven. Als kers op de taart heeft de Academy al meerdere na- of bijscholingen mogen geven voor de brancheorganisatie, andere scholingsinstituten en zie je ze als spreker op verschillende congressen. Maar, het scholen gaat verder dan enkel de Academy.  

De norm 
Hecht je zelf ook veel waarde aan het juist en effectief inzetten van een behandelsysteem of skincare lijn? Dan pas je goed bij de Berg Care Family! Het is namelijk zo dat ondersteuning op locatie (ja, in jouw kliniek!) de norm is. Natuurlijk zonder kosten. En dat helpt want dan sta je er als zelfstandig ondernemer niet alleen voor, maar naast je leverancier en dat is wel zo fijn!  

Wil je meer informatie over de verschillende scholingen die er worden aangeboden? Kijk voor een actueel overzicht op www.bergcare.com/academy of bel met 033-20 12 269. 

Bezoek Berg Care tijdens de Beauty Trade Special! Stand:

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Trend preview: Beautybranche maakt entree in metaverse  
Hoor jij al bij de Berg Care Family?  

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord