HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Vogue Beauty Award 2022 voor Germaine de Capuccini

TIMEXPERT SRNS Repair Night Progress, het iconische serum van Germaine de Capuccini, is tijdens de 20e editie van de Vogue Beauty Awards bekroond in de categorie Beste Nationale Product. Dit evenement huldigt innovatie en excellentie in de cosmeticasector, en wordt georganiseerd in een prachtige locatie, het Mandarin Oriental Ritz Hotel in Madrid, onder leiding van presentatrice en actrice Gemma Galán. De prijs werd in ontvangst genomen door Miguel Ángel López, CEO van de GdC Beauty Group. Hij benadrukte: “Deze prijs is een eerbetoon aan een team, en met name een team van vrouwen, dat al 60 jaar knokt om Spaanse cosmetica wereldwijd in de schijnwerpers te zetten, altijd gericht op innovatie.”

Repair Night Progress is een behandeling van Germaine de Capuccini die beschouwd wordt als de gouden standaard omdat ze al meer dan drie decennia de nieuwste technologische ontwikkelingen samenbrengt in een formule met de krachtigste ingrediënten, wat resulteert in een unieke behandeling. Carolina Carbonell, R+D projectmanager bij Germaine de Capuccini, legt het als volgt uit: “Repair Night Progress is een behandeling waar we in het O&O laboratorium erg tevreden over zijn, want sinds het ontstaan meer dan 3 decennia geleden, heeft het zich steeds verder ontwikkeld. De meest geavanceerde technologieën zijn toegepast om een essence te verkrijgen waarin meer dan 50% van de ingrediënten regenererende, vitaliserende, beschermende en hydraterende actieve bestanddelen zijn. In de nieuwste generatie en met de toevoeging van Glyco 8-Power, absorbeert de huid het product 8 keer beter, wordt de samenstelling van de lipidendubbellaag van de hoornlaag hersteld en komen de 22 actieve bestanddelen van de samenstelling gemakkelijk vrij, precies daar waar ze werkzaam zijn. Op deze manier worden zichtbare resultaten verkregen in minder tijd.” Brandmanager Begoña García voegt daaraan toe: “Ik ben er trots op deel te mogen uitmaken van de levensloop van ons meest iconische anti-aging serum. Deze booster wordt niet alleen gekenmerkt door de nieuwste technologische ontwikkelingen, maar heeft ook een slimme verpakking gekregen die de integriteit van de formule intact houdt: een heerlijke textuur en zintuiglijkheid die samen met vleugjes bergamot, sandelhout, jasmijn en ylang ylang, sereniteit overbrengt.”

Over Timexpert SRNS
Germaine de Capuccini’s algehele anti-aging lijn is gebaseerd op het gesynchroniseerde natuurlijke regeneratiesysteem dat overdag het zelfbeschermend vermogen van de huid stimuleert en ’s nachts de regeneratiemechanismen reactiveert.

Ga naar www.germainedecapuccini.be of neem voor meer informatie contact op met Sofie Mortelmans
sofie.mortelmans@germaine-de-capuccini.be

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Sothys Organics® ontvangt award op Nouvelles Esthétiques Congress
Vogue Beauty Award 2022 voor Germaine de Capuccini