HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS-, NAGEL- EN MASSAGEBRANCHE.

Google: ‘Gratis workshops en masterclasses’

Google biedt vanaf 20 september speciale workshops, masterclasses en coaching sessies aan voor ondernemers die werkzaam zijn in de schoonheidsverzorgingsbranche. Tijdens de workshops kunnen ondernemers de juiste vaardigheden leren om hun bedrijf online nog beter op de kaart te zetten.

Zo komen onder meer het creëren van relevante social media content en het vergroten van online vindbaarheid aan de orde. Daarnaast is Google ook een samenwerking met brancheorganisatie ANBOS aangegaan, waarbij Google exclusief voor ANBOS leden een 3-tal extra workshops aanbiedt.

Martijn Bertisen, country manager Google Nederland: ‘Een jaar geleden hebben we de belofte gedaan om voor eind 2021 een half miljoen Nederlandse bedrijven en individuen te helpen met trainingen, producten en diensten. Om ondernemers te helpen, hebben we de afgelopen periode al vele nieuwe productfuncties geïntroduceerd, maar ook speciale trainingen voor ondernemers in bepaalde sectoren. Daar voegen we nu trainingen specifiek voor de schoonheidsbranche aan toe. We willen hiermee ondernemers stimuleren in hun economisch potentieel en helpen om in het huidige ondernemersklimaat succesvol te zijn.’

Workshops en masterclasses

De gratis workshops en sessies in online marketing worden aangeboden vanaf 20 september tot en met 8 oktober en zijn voor iedereen die geïnteresseerd is toegankelijk. Ondernemers kunnen zich voor de volgende sessies inschrijven.

Masterclass: ‘Wie is jouw ideale klant?’ door Jessica Scholten van Lakwerk

Ontdek tijdens de masterclass wie jouw ideale klant is en hoe jij er vervolgens voor kan zorgen dat deze bij jou terecht komt. Jessica deelt praktische handvatten om hiermee aan de slag te gaan.

Workshop: Creëer relevante social media content voor potentiële klanten met Delia van D-Skin

Met meer dan 165.000 volgers weet Delia hoe je sociale media kunt inzetten om (potentiële) klanten te bereiken. In deze workshop geeft zij een kijkje in de keuken en deelt de Digitale Werkplaats-trainer diverse tips over het creëren en inzetten van relevante sociale media content.

Word beter vindbaar middels zoekmachine optimalisatie (SEO) 

Vergroot jouw lokale vindbaarheid met een volledig Google Mijn Bedrijf profiel. Het is een IamRemarkable workshop waarin deelnemers het belang van zelfpromotie in hun persoonlijke en professionele leven leren kennen. 

Masterclass: Schrijf een online marketing plan voor jouw salon

Coaching: 1-on-1 adviesgesprek met een Digitale Werkplaats coach

Voor meer informatie en inschrijving: g.co/groeimetgoogle-beauty

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Nog geen reacties.


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Hoe wordt mijn salon beter gevonden in google?
Google: ‘Gratis workshops en masterclasses’