HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Handige beursapp voor bezoekers Beauty Trade Special

De voorpret is echt begonnen!
Op 6, 7 en 8 april staan twee beurshallen in Utrecht vol met bekende merken, nieuwkomers en internationale exposanten uit de beautybranche. Dit jaar kun je met een handige beursapp alles bij de hand hebben en niets missen van de trends, producten, workshops en lezingen.

Future of Beauty
Beauty Trade Special zet de Future of Beauty centraal dit jaar. Naast de lancering van nieuwe producten en merken, zal de aankleding van de beursvloer in het thema van de toekomst staan. Verwacht inspirerende lezingen over zowel de wereld als de wereld van beauty, gepresenteerd door trendwatchers, generatie-experts en toekomstgerichte technologieën en ingrediënten.

Je ticket, de plattegrond en alle lezingen in je telefoon

Perfecte Voorbereiding met de App
Om ervoor te zorgen dat je niets mist, lanceert Beauty Trade Professionals een nieuwe beursapp. Hiermee kun je je bezoek perfect voorbereiden door een overzicht van exposanten te bekijken, stands te lokaliseren op de plattegrond en lezingen te reserveren in het kennistheater.

Toegangstickets & Gratis Lezingen
Met de app kun je ook je toegangsticket online tonen en gemakkelijk navigeren op de beursvloer. Bekijk exposanten, plan afspraken in en ontvang meldingen voor lezingen waarvoor je je hebt aangemeld.

Bekijk de Exposantenlijst Online
Bekijk nu al online welke bedrijven en merken aanwezig zullen zijn op de beurs in Utrecht. De beurswebsite wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe informatie.

Hoe Download ik de Beursapp?
De beursapp voor Beauty Trade Special is vanaf begin maart beschikbaar via NetworkApp. Volg het stappenplan op de website van Beauty Trade Special om de app te downloaden en te gebruiken tijdens het evenement.

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
BEAUTY DÜSSELDORF 2024: trends en tips voor beautyprofessionals
Handige beursapp voor bezoekers Beauty Trade Special

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord