HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Het ANBOS IMP Ledenevent

Posted on

2 oktober 2023 Het ANBOS IMP Ledenevent, werd dit jaar gehouden in het prachtige Lake House te Bergschenhoek. Het evenement werd geopend door de manager verenigingszaken, Mayke Blokland, die de leden verwelkomde en enthousiast de toekomstplannen van ANBOS bekendmaakte.

ANBOS is volop in beweging, focust zich in de komende jaren op de ledengroei, is op zoek naar een denktank van 10 creatieve geesten om te helpen bij onderzoek, ontwikkeling en dialoog bij de vereniging. Verder hoopt men geschikte kandidaten te vinden voor enkele belangrijke posities in het bestuur. Een centrale uitdaging is het herdefiniëren van de nieuwe koers voor de vereniging. Hiervoor werd een uitvoerig onderzoek gedaan en feedback verzameld van de leden.

Het ANBOS-ledenportaal werd met een indrukwekkende score van 7,8 zeer positief beoordeeld. Vervolgens werd de try-out van de nieuwe consumentencampagne vertoond. Deze campagne is komend jaar online en op sociale media te bewonderen.

Perine Heerooms deelde daarna met de zaal waardevolle inzichten aangaande het leiderschap en besprak wat de DISC profielen voor jouw salon kunnen betekenen.

Tenslotte gaf Eline de Wit van The Legal Department, enkele praktische tips over rechten en plichten van langdurig zieke medewerkers en Monique Ballering-van der Laan van Recht door Zee Casemanagement sprak over het benutten van medewerkerspotentieel. Helaas moest haar presentatie door tijdgebrek worden ingekort (meer info: https://www.horizonflevoland.nl/ondernemers/monique-ballering-van-der-laan-van-recht-door-zee-casemanagement)

Na een overvol ochtendprogramma genoten de aanwezigen van een heerlijke lunch in het zonovergoten Lake House, wat de perfecte afsluiting vormde van deze inspirerende dag vol kennis en netwerken.

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Classic Lipstick – Clean Beauty Clean & High Performance
Het ANBOS IMP Ledenevent

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord