HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Huidverbetering ook tijdens de zonnige periodes

Posted on

Het zomerseizoen is in aantocht en dit is een moment waarop veel schoonheidsspecialistes de huid minder intensief behandelen, omdat deze meer blootstelling aan UV-straling krijgt. Anne-Lotte Schouw-Kerremans, eigenaresse van schoonheidssalon Beauty & More uit Sint Willebrord ziet dit net even anders. Zij is sinds 2020 werkzaam met het merk bdr en legt uit hoe zij hierin te werk gaat.

bdr beschikt over een fantastisch 3-in-1 concept waarbij er in één behandeling wordt gewerkt met fruitzuren, microdermabrasie en microneedling. Van dit concept is Anne-Lotte mega fan. “De combinatie van deze drie elementen geeft de huid een enorme boost om zich van binnenuit te verbeteren. De resultaten die ik in de salon zie, zijn dan ook zeer overtuigend”. bdr wordt toegepast op iedere huid, elke huidconditie en ieder huidprobleem. Dit varieert van het verhogen van het vochtgehalte, het verbeteren van de spankracht, tot het behandelen van pigment en acne. Direct na de eerste behandeling zie je al resultaat. Tevens is Anne-Lotte als huidspecialiste enorm blij met het merk, omdat ze meegaan met de tijd. “bdr blijft continu vernieuwen en zorgt altijd dat de beste ingrediënten worden gebruikt om op die manier een zeer effectieve behandeling uit te kunnen voeren. Sinds kort ben ik ook gestart met de Skinstyler van bdr waarbij er nog intensiever op de huid gewerkt wordt om een nog beter resultaat te behalen. Een mooi voorbeeld van de continue vernieuwingen binnen bdr”.

Een mooie huid behaal je niet met één behandeling en daarom wordt er bij schoonheidssalon Beauty & More altijd gewerkt met een behandelplan. “Als klanten aangeven voor huidverbetering te kiezen, adviseer ik ze om te starten met een kuur van bdr” legt Anne-Lotte uit. Een kuur houdt in dat de klant zes behandelingen inplant, waarbij ze één keer per week een behandeling ondergaat. Door hiermee te starten, geef je de huid een enorme boost en zul je in een korte tijd een groot resultaat behalen. Daarbij is het een must dat de klanten thuis de juiste verzorging gebruiken.

Klanten vergeten vaak dat 60% tot 70% van het resultaat wordt behaald door het gebruik van de juiste thuisverzorgingsproducten en dat de behandeling daarmee ondersteund wordt. Tijdens de intake wordt dit ook aan de klanten uitgelegd. Zij ontvangen dan binnen een week een offerte met daarin het behandelplan en het productadvies. “Op deze manier is het voor een klant helder wat ze van mij mag verwachten en wat hier de kosten van zullen zijn. Door deze open en eerlijke manier van communiceren, gaat 90% van de klanten van start met het geadviseerde behandelplan”.

De leverancier van bdr, Cosinta, ziet het nog vaak gebeuren dat zowel de consument als de schoonheidsspecialiste het spannend vindt om huidverbetering toe te passen tijdens de zonnige periodes, maar Anne-Lotte is een goed voorbeeld dat dit niet het geval hoeft te zijn. Met een duidelijke uitleg wat er van de klant wordt verwacht, heb je een groot misverstand de wereld uitgeholpen.

Dan de vraag of bdr ook het gehele jaar door gebruikt kan worden. Daarop reageert Anne-Lotte volmondig ja! “We hoeven zeker niet stil te zitten in de zomer. Ik pak de huid iets minder heftig aan en plan ook geen kuren, maar met het gebruik van een goede SPF en het dragen van een hoedje komen we al heel ver. bdr maakt gebruik van 11 verschillende soorten fruitzuren, dus is er altijd een passende oplossing te vinden”.

Ben je nieuwsgierig of bdr iets is voor in jouw salon?  Ga naar onze site voor meer informatie of neem dan contact op met Cosinta door een e-mail naar: educatie@cosinta.nl te sturen om zo een infopakket te ontvangen. Bevalt dit pakket? Dan plannen we graag een afspraak om alles uit te leggen en krijg je natuurlijk zelf ook een behandeling.

Resultaat:

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord
 

Vorige
Total Moisture daily facial cream
Huidverbetering ook tijdens de zonnige periodes