HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS-, NAGEL- EN MASSAGEBRANCHE.

Miranda Koevoets: “Maak gebruik van je verbeeldingskracht”


Je zit onder een boom, de zon schijnt door de bladeren en je geniet van het geritsel van de blaadjes. In het gezelschap van een aantal vogels die van de ene naar de andere tak hoppen. Je droomt even weg en zit in gedachten verzonken. De laatste maanden twijfelde je of je jouw website zou gaan vernieuwen, zou gaan voor een re-branding. Jouw salon is gegroeid, je staat op het punt een nieuwe weg in te slaan. Er staan fantastische nieuwe behandelingen op de planning. Je gaat werken met een nieuw merk….

Ik daag je uit om contact op te nemen met een webdesigner met ervaring in de branche die jouw wensen tot in de puntjes kan vertalen. Een kijkje in de toekomst: Je hart zal een sprongetje maken van blijdschap en trots als de website gelanceerd wordt. Je had nooit durven dromen dat het zo mooi zou worden. De website is een perfecte vertaling van jouw salon. Gebruikersvriendelijk, makkelijk leesbare tekst met de juiste zoekwoorden, handige buttons, een overzichtelijk menu en uiteraard prachtige foto’s.Jouw branding is helemaal tot in de puntjes doorgevoerd. De designer heeft het goed begrepen. Jouw ideale klant wordt als een magneet aangetrokken. Over één ding heb je nog je twijfels. De blog. Heb ik daar wel tijd voor, wordt het wel gelezen. Ik zeg doen, in een blog kun je zoveel info kwijt. Je informeert, inspireert en het is goed om gevonden te worden op internet. Je scoort hoger voor zoekmachines. Je verhoogt je expertstatus. Daarnaast kun je stukjes uit je blog delen op jouw socials. Met een beetje creativiteit kun je een bestaande blog in een nieuw jasje steken en hergebruiken. Je kunt hiervoor ook een tekstschrijver inhuren die jouw tone of voice perfect aanvoelt.

Ben je voornemens je website en socials te re-branden? Staat er een lancering van een nieuwe behandeling of merk op de planning? Maak een lijst met onderwerpen die hierop terugkomen, vergeet hierbij de blog onderwerpen niet en bespreek dit met jouw fotograaf.

Zie jij het al voor je? Ik wel!

Groetjes, Miranda
www.mirandakoevoets.nl

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Sun Kissed Cold Protected by Piroche Cosmétiques
Miranda Koevoets: “Maak gebruik van je verbeeldingskracht”