HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Leveranciersorganisatie Beauty Trade Professionals met vernieuwd team richting 2022

Interim directeur Frank Slangen neemt afscheid van de leveranciersorganisatie BTP (Beauty Trade Professionals). Maddy Weide, al 3,5 jaar betrokken bij BTP, neemt zijn taken over. De BTP is onder andere organisator van de vakbeurzen Beauty Trade Special en Beauty Trade Festival in Utrecht en natuurlijk van de befaamde Beauty Award.

Na vele waardevolle jaren als bestuurslid, werd Slangen in het voorjaar van 2019 gevraagd om als tijdelijke directeur de koers van de leveranciersverenging te analyseren en in te richten voor verdere professionalisering.
De bijzondere coronajaren brachten daarbij onverwachte wendingen, maar Slangen loodste de vereniging goed door de crisis en het deels uitgebreide BTP-team werkt vol vertrouwen naar 2022. “De nieuwe structuur staat met de juiste expertise op de juiste plekken, waardoor ik met goed vertrouwen het transitieproject af kan ronden”, aldus Slangen. Tijdens de Algemene Ledenvergadering in november nam Slangen afscheid als directeur om zich weer fulltime richten te kunnen richten op zijn eigen ondernemerschap en bedrijven. Slangen blijft wel als externe adviseur beschikbaar voor Beauty Trade Professionals op incidentele basis.

Maddy Weide, reeds 3,5 jaren betrokken als bestuursondersteuner van BTP neemt de taken van Frank Slangen over. Als Manager Verenigingszaken is zij het eerste aanspreekpunt en de schakel tussen het bestuur en het uitvoerende team en heeft de dagelijkse leiding over de BTP-zaken en projecten. Weide: “Ik ben blij met het vertrouwen dat ik krijg en ga met veel plezier en energie aan de slag. De bevlogenheid en professionaliteit van het team maken mij enthousiast om de prachtige projecten van de BTP te mogen organiseren”. Inmiddels is dé vakwedstrijd voor schoonheidsspecialisten Beauty Award al opgestart en zijn de voorbereidingen en rebranding van de voorjaarsbeurs Beauty Trade Special met daaraan gekoppeld de Professional Beauty Product of the year in volle gang, twee mooie projecten uit het ‘portfolio’ van de leveranciersvereniging. “Met al deze projecten zorgen we dat het delen van kennis in de markt zoveel mogelijk beschikbaar is. Daarmee stimuleer je verdere professionalisering en kwaliteit”, aldus Weide.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Sneak peak: The alternative facelift
Leveranciersorganisatie Beauty Trade Professionals met vernieuwd team richting 2022