HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Charley Huf start Online Beauty Academy voor bindweefselmassages

Met een achtergrond als schoonheidsspecialist, acupuncturist, guasha- en bindweefsel-expert startte Charley Huf vorig jaar oktober haar eigen Online Beauty Academy. Hier kunnen professionals momenteel een opleiding volgen voor de bindweefselmassage voor het gelaat. Inmiddels is er alweer een tweede opleiding in de maak, dit keer voor het gehele lichaam. En er zit nog meer aan te komen. Charley vertelt in de komende juni-editie alles over zichzelf, haar bedrijf De Bindweefselbar, de opleiding en de toekomst. Maar Charley gaat ook columns schrijven voor ons kennis- en inspiratie platform! En in deze eerste column stelt ze zich alvast aan jullie voor. Lees ook daarna nog even verder, want voor wie alvast benieuwd is naar de opleiding, hebben we een klein tipje van de sluier over wat Charley hierover in vakmagazine De Beauty Professional vertelt.

Even voorstellen: Dit is Charley Huf

Acupuncturist, bindweefselexpert, ondernemer, schoonheidsspecialist, trainer, werkgever. Dit ben ik, Charley Huf. In werk én privé gedreven door mijn liefde voor mensen en resultaten! Bijna 5 jaar geleden startte ik mijn eigen niche-salon in Amsterdam: De Bindweefsel Bar. Het uitgangspunt van mijn salon is topkwaliteit bindweefselmassage, zo’n plek waar je altijd verzekerd bent van een goede, hoogwaardige behandeling door de beste in hun vak. En van resultaten, want een goede bindweefselmassage laat vrijwel direct een huidverbetering zien, en is in kuurvorm een natuurlijk alternatief voor injectables. Mijn salon is geen allround beauty instituut, onze kracht ligt op gebied van Bindweefselmassage. Want als er iets opviel in de salons waar ik vroeger werkte is het wel dat bindweefselmassage nog te vaak niet goed genoeg wordt gegeven, dat collega’s angst hadden om stevig te masseren en dat ze simpelweg over onvoldoende theorie- en praktijkervaring beschikken. Wat de cirkel rond maakt, want zonder de theoretische kennis kan je geen goede massage geven, en zonder vele praktijkuren kan je je skills ook nooit verbeteren! Bij De Bindweefsel Bar is dat anders. Zo’n 80% van de behandelingen zijn bindweefselbehandelingen. Gezicht en body. Mijn collega’s en ik doen dus bijna niet anders. Ze worden door mij persoonlijk getraind, en dankzij de goede resultaten bestaat dit team inmiddels uit 6 specialisten met een volle agenda, staan we regelmatig in de bladen, zijn de online recensies geweldig en ook op social media delen onze klanten (vrijwillig!) hun ervaring. Ik denk dan ook dat ik daarom zo vaak word benaderd door collega professionals of ik ook bindweefsel opleidingen verzorg, of voor een franchisevestiging… Na de zoveelste aanvraag heb ik samen met mijn business coach een plan gemaakt. Een future-proof plan, middenin lockdown onzekerheid. En ben ik het gaan doen. Samen met een team van professionals, want ik ben een geweldige schoonheidsspecialist, bindweefselexpert, acupuncturist, trainer en ondernemer, maar géén regisseur/scriptschrijver/cameraman/video-editor en websitebouwer. ‘Schoenmaker blijf bij je leest’ is een van mijn levensmotto’s, dus dat doe ik ook. Het resultaat is een professionele, complete online opleiding die schoonheidsspecialistes en beauty professionals díe verdieping geeft die mij en mijn klanten zoveel voldoening brengt. Zodat het geven van manuele bindweefselmassages voor een prachtige huidverbetering geen droom is, maar werkelijkheid kan zijn voor iedereen.

De komende tijd mag ik hier op dit mooie platform mijn ervaring als beauty-ondernemer met jou delen, om je te inspireren het beste uit jezelf te halen. Open en eerlijk, #no filter. Hopelijk vind je het leuk en interessant om te lezen, mocht je specifieke vragen hebben dan kan je me altijd mailen of dm’en via social media.

Voor nu in ieder geval dank aan het meest inspirerende platform voor ons beauty pros: De Beauty Professional!

Liefs, Charley
@bindweefselbar

SNEAK PEAK INTERVIEW VAKMAGAZINE DE BEAUTY PROFESSIONAL

“Ik zat al een tijdje in mijn hoofd met het idee van een Online Beauty Academy, maar ik wist niet zo goed hoe ik dat moest doen. Ik heb in de coronatijd al mijn papieren en boeken erbij gepakt en ben gaan schrijven. Dat werd uiteindelijk zo’n uitgebreid boekwerk, dat ik een hele mooie opleiding kon neerzetten. En ik heb zelf nooit iets gezien in een cursus van twee dagen. Dat wilde ik niet. Ik wil dat professionals echt het gevoel zouden hebben dat ze op school zitten. Ik heb zelf veel opleidingen en cursussen gevolgd en na elke cursus denk je: ik heb het gehaald, maar nu moet ik het zelf doen in de salon… Je bent dan nog veel te onzeker. En ik wil dat elke cursist na mijn opleiding vol zelfvertrouwen aan de slag gaat als een ‘Bindweefsel Pro’. In oktober 2021 lanceerde ik de opleiding Bindweefselmassage voor het gezicht, die ook getoetst is door het Skinregister en waarmee je 40 punten kunt behalen. Ik ben er heel erg trots op dat we echt als een heel goede opleiding worden gezien.”  

Meer informatie: www.onlinebeautyacademy.nl

In de aankomende editie lees je het hele verhaal van Charley, heel inspirerend! En de komende tijd kun je – als abonnee – op dit platform ook de columns van Charley gaan lezen! Heb jij nog geen abonnement? Sluit die dan vandaag nog af! Er is al een online abonnement vanaf 39 euro!

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Scoor nu je Early Bird ticket voor de beurs!

Scoor nu je Early Bird ticket voor de beurs!

Posted on

Ontvang nu een exclusieve vroegboekkorting op de tickets voor de voorjaarsbeurs, georganiseerd ...

Beauty Trade Special 2024 – Zet ‘m vast in je agenda!

Beauty Trade Special 2024 – Zet ‘m vast in je agenda!

Posted on

In twee ruime hallen genieten van alles wat het vak zo mooi ...

Massage & Complementair Vakbeurs (MCV)

Massage & Complementair Vakbeurs (MCV)

Posted on

Eigenaar van Sooner Events, Anouk Schwieters, ziet uit naar deze 11 editie ...

Souhayla’s impact met House of Bratz

Souhayla’s impact met House of Bratz

Posted on

Ongekende groei van esthetische kliniek voor injectables en skincare November 2023 – House ...

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Zomertip #8: vakantiegeld by Aletta de Rooij
Charley Huf start Online Beauty Academy voor bindweefselmassages