HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Neem een abonnement en ontvang drie supersterren van Cosmedix cadeau!

Naast dit mooie kennis- en inspiratieplatform hebben wij natuurlijk ons maandelijkse vakmagazine De Beauty Professional waardoor jij nog meer kennis en inspiratie kan opdoen! Wil jij elke maand op de hoogte blijven van alles wat er speelt in de beautybranche en jouw kennis en salon naar een hoger niveau tillen? Wordt dan nu abonnee en krijg een mooi cadeau!

Voor maar 79 euro (ex. BTW) per jaar ontvang jij elke maand HET vakmagazine van de beautybranche en krijg je een inlogcode om het vakmagazine ook online te lezen op www.beauty-pro.nl. Het magazine heb je dan altijd fysiek en digitaal bij de hand!

Uiteraard kun je dan ook de exclusieve artikelen lezen op deze website! Want niet ieder artikel is voor iedereen te lezen. Voor diepgaandere artikelen en bepaalde expertartikelen op deze website heb je een abonnement nodig. Dat is onze extra service voor abonnees! Dus aarzel niet en ga snel naar www.beauty-pro.nl/abonnementen

Drie speciale maskers cadeau bij jouw abonnement!
Laat je huid stralend met deze drie supersterren van Cosmedix:

  • Glow Mask is het ultieme twee-in-één masker. De bamboe korrels exfoliëren de huid aan het oppervlak, waardoor de vitamine C en Niacinamide de huid verhelderen en de barrière herstellen. Breng aan met roterende bewegingen, laat 10 min inwerken en spoel af.
  • Restore Mask is een echte vochtbooster met extra voeding voor een intens soepele en comfortabele aanvoelende huid. Breng een egale laag aan, laat 10 minuten inwerken en spoel af. Dit masker is perfect geschikt om mee te slapen waardoor de enzymen extra tot hun recht komen.
  • Detox Mask is een ontgiftend masker geschikt voor alle huidtypes om gifstoffen en onzuiverheden van de huid te verwijderen. Laat de huid stralen, stimuleert de doorbloeding en geeft een gezonde glow. Breng Detox Mask aan, laat 10 minuten inwerken en spoel af.

Ga naar www.beauty-pro.nl/abonnementen

Wil je het magazine uitsluitend online lezen? Ook dat kan! Voor maar 39 euro (ex. BTW) per jaar heb jij al een online abonnement. Hier krijg je echter geen cadeau bij.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
20 jaar Body Care Caribbean op Curaçao
Neem een abonnement en ontvang drie supersterren van Cosmedix cadeau!