HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Next level huidverbetering voor salons & clinics

De beauty industrie is definitief aan het veranderen – voor zowel consumenten als professionals. Wereldwijde trends als clean ingrediënts, vegan products en het werken met data ter personalisering van behandelingen zijn het nieuwe normaal. Ook personalized skin care is booming. Want geen huid is hetzelfde, dus waarom zou de verzorging en behandeling ervan dat wel zijn?

Founder’s note
Zussen Esther Meijer-Litjens & Stephanie Litjens (founders van de soap treatment stores en doctors at soap) maken zich sinds begin 2020 steeds sterker voor de hele salon en beauty wereld. “Met 15 jaar ervaring willen we onze kennis en expertise heel graag delen met andere salons, schoonheidsspecialistes en huidtherapeuten en is het onze missie om de hele beauty branche naar een hoger niveau te brengen.” Daarom prescription: een uniek mix & match-concept waarmee je voor ieder skin concern huidverbetering kan realiseren.

How it works
Je start met de professional box. Deze bevat 11 producten verdeelt in actives – hoog gedoseerde, actieve werkstoffen & vegan vehicles. Deze producten kun je op verschillende manieren met elkaar mixen om zo voor iedere klant een gepersonaliseerd behandel plan op te kunnen stellen. Om nou precies te weten welke producten je kan gebruiken en in welke doseringen krijg je hulp van onze smart salon quiz. Deze quiz stuur je voorafgaand aan de afspraak naar je klant toe en jij ontvangt aan de hand van haar/zijn antwoorden in je portal een behandel recept. Hier voeg je je eigen expertise aan toe om zo de beste en geheel op maat gemaakte treatment te geven.

Start now
Wanneer je de start box bestelt, ontvang je alle producten, recepten, product informatie en retail adviezen. Daarbij openen we een portal voor jouw salon waar de resultaten van de smart salon quotes binnenkomen en je ook ons online educatie platform vindt. Binnen 5 dagen kun je met dit compleet vernieuwende concept aan de slag!

Ga snel naar: www.prescription-beautypro.nl
Heb jij onze nieuwsbrief gemist??? CHECK DAN DEZE AANBIEDING! https://mailchi.mp/businesscontentmedia.nl/beauty-pronl-soap-11052021?e=9c9390b309
Speciaal voor jou als beauty professional hebben we nu een uniek aanbod! Bestel de startbox, ontvang dé prescription lab coat en krijg een unieke skin expert training in jouw salon! https://prescription-beautypro.nl/smart-professional-box-4.html

Reviews
Milou van Nova Beauty Boutique: “Toen ik begreep dat je met de producten van Prescription gepersonaliseerde facials kon geven, was ik om. De behandeling leidt direct tot huidverbetering en ook de producten voor thuis zetten dat proces voort”.

Kimberly van Beauty Villa in Ede (finaliste Beauty Award ’20/’21): “Waar ik ontzettend blij mee ben is het nieuwe huidverbeterende merk Prescription in mijn salon. Een prachtig merk met vegan producten en hooggedoseerde werkstoffen waarmee we de perfecte match kunnen maken voor elk huidritueel in de salon én thuis.”

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Cosmetische acupunctuur door Dr. Anita Liem
Next level huidverbetering voor salons & clinics

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord