HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Nieuw: Age Reverse Luxe Giftset van DÉCAAR

DÉCAAR is een modern cosmeceutical merk dat is gebaseerd op de jarenlange ervaring en kennis van de meest gerenommeerde formuleerders in de beauty industrie. De DÉCAAR producten en behandelingen zijn stuk voor stuk innovatief, uniek, veilig en heel effectief. Door voortdurende innovatie garanderen we onmiddellijke en langdurig zichtbare resultaten door natuurlijke ingrediënten en wetenschap te combineren.

DÉCAAR introduceert de Age Reverse Luxe Giftset. Een set van 2 producten en een massage tool specifiek voor het gebied rondom de ogen. De Age Reverse Luxe Giftset bevat twee topproducten uit de lijn, namelijk de Insta-wrinkle Filler en de Instant Lift Eye Cream. Daarnaast zit er ook een nieuw product in de set: een fantastische massage tool specifiek voor het gebied rondom de ogen. De perfecte combinatie met de Instant Lift Eye Cream! Deze mooie product combinatie is uitermate geschikt voor het verminderen van rimpels en lijnen, voor een prachtig stralende huid tijdens de aankomende zomer en zorgt voor vermindering van wallen en kraaienpootjes door het drainage effect van de Eye Massager.

INSTANT LIFT EYE CREAM
Een luchtige oogcrème op basis van verschillende antioxidanten, die helpen om de tere huid rond de ogen intens te hydrateren, vocht af te voeren en glad te maken voor een onmiddellijk gelifte, stralende en jeugdige uitstraling.

EIGENSCHAPPEN INSTANT LIFT EYE CREAM

~ Verhoogt de collageensynthese
~ Direct liftend effect
~ Aanspannend effect

INSTA-WRINKLE FILLER
Een krachtige formule die onmiddellijk en direct helpt bij het opvullen van lijntjes en rimpels voor een gladdere en jongere huid. Het levert een geconcentreerde mix van geavanceerde ingrediënten die het uiterlijk van de huid in de loop van de tijd voller maakt. Bij langdurig gebruik ondersteunt de formule het huideigen collageen voor een gladdere en stevigere uitstraling. Dit product is ook zeer ideaal om onder de make-up te gebruiken, zodat bijvoorbeeld foundation niet in de rimpeltjes komt te zitten.

EIGENSCHAPPEN INSTA-WRINKLE FILLER
~ Vermindert lijntjes en rimpels
~ Stimuleert de aanmaak van collageen
~ Maakt de huid zichtbaar


Voor meer informatie www.decaar.nl

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Wat een mooie eerste ledendag van onze branchevereniging De Huidprofessional!
Nieuw: Age Reverse Luxe Giftset van DÉCAAR

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord