HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Wat een mooie eerste ledendag van onze branchevereniging De Huidprofessional!

Posted on

Op 26 juni j.l. vond de eerste ledendag van De Huidprofessional plaats. Deze was georganiseerd op een prachtige locatie, met interessante presentaties en goede gesprekken, een ontspannen sfeer en open discussies. Op een zonovergoten dag in het zuidoosten van Brabant namen op 26 juni zo’n 130 leden deel aan dit eerste event voor leden en introducees van de branchevereniging. Bestuurslid van het eerste uur, Wil van Deursen, opende met gepaste trots de bijeenkomst en stelde de overige vier bestuursleden voor.

Groei
De branchevereniging – opgericht door Gea de Haan en Wil van Deursen – bestaat inmiddels alweer 4 jaar. Het laatste jaar is het ledenaantal enorm gegroeid naar ongeveer 375 leden. Naast genoemde bestuursleden bestaat het bestuur uit Marloes van Maaren, Nathalia van der Ark en Brenda Paap. Dat de vereniging steeds succesvoller wordt blijkt ook wel uit het aantal sponsors dat zich heeft aangesloten; bekende namen uit de branche, waaronder New Contour, JK Nederland, Beauty2People, Esthetica, Esse Skincare, B-Professional, Skin Rebel Pro, Beautysalon Verzekering, leveranciersvereniging Beauty Trade Professionals (BTP), Blend new day, Décaar, Anubis Care, Netbeauty en vele anderen. Een aantal van de sponsors was deze dag ook aanwezig, zodat de leden kennis konden maken met hun noviteiten, diensten of producten.

“Een nieuw hoofdstuk”
Zo luidden de eerste woorden van voorzitter Gea de Haan. Er werd dan ook een belangrijke mededeling door haar gedaan: de introductie van het HUIDPRO-register! De geregistreerde specialisaties van de leden komen per 1 januari aanstaande te vervallen om plaats te maken voor registratie in het HUIDPRO-register. Zorgverzekeraars zijn hier erg blij mee. Dit register geeft niet alleen voor de verzekeraars meer inzicht, maar ook voor consumenten. Hoewel je je als lid opnieuw via de website moet aanmelden, verandert er verder weinig. Ook zijn er geen extra kosten aan verbonden. In een nieuwsbrief die de leden inmiddels hebben ontvangen, is inhoudelijk meer verteld over het HUIDPRO -register. Meer informatie over het HUIDPRO-register vind je op www.huidpro-register.nl

Boeiende presentaties
De spits werd afgebeten door sponsor Albert Jelsma, eigenaar van New Contour, die inzicht gaf in de mogelijkheden van micropigmentatie bij mensen die last hebben van haarverlies of alopecia. Saskia Florijn, eigenaar van SkinFood Center gaf een leerzame lezing over de relatie tussen voeding en acne en wat het met de huid doet. Na een heerlijke lunch kwam Eliza Horton – CCO bij Ultra Cosmetics aan het woord. Ze nam de aanwezigen mee in de ins en outs van de beauty branche. Haar belangrijkste focus lag op de wetgeving, want in tegenstelling tot wat veel mensen denken dat er een grijs gebied is, is deze wel degelijk zwart-wit geworden sinds de ‘RIVM-verordening 2014’ en de Wkkgz die sinds 2016 van kracht is. Ook had zij nog een cadeautje, in de vorm van een training over Rosacea.

Na de lunch werd deelname aan de Beauty Awards besproken. Wil jij je salon laten groeien? Wacht dan niet te lang en ga dit traject in. Een goede gelegenheid om je bedrijf een boost te geven. Meld je aan via https://beauty-award.nl/deelname/.

Als afsluiting gaf Marieke Sigmans eigenaresse van High Heels & Hapiness een lezing. Voor velen een inspirerend verhaal dat een inkijk gaf over hoe we naar onszelf kijken en waar we dat eventueel kunnen verbeteren. Want als je niet goed voor jezelf zorgt dan kan je ook niet goed voor een ander zorgen.

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Met de wind in je haren en de zon op je koppie?
Wat een mooie eerste ledendag van onze branchevereniging De Huidprofessional!

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord