HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

NIEUW: Purissimo Filler Sleeping Mask van Alissi Brontë

Posted on

Word wakker met een stralende huid! Het Spaanse cosmeticamerk Alissi Brontë breidt haar Purissimo-verzorgingslijn uit met het Filler Sleeping Mask: een intens hydraterend masker dat rimpels en fijne lijntjes opvult met drie soorten hyaluronzuur. De luxe lijn bestond al uit de Purissimo Filler Cream, het Purissimo Filler Serum en de Purissimo Lips Voluminizer. Het Purissimo Filler Sleeping Mask maakt deze lijn nu compleet.

Purissimo: de luxe van hyaluronzuur in haar puurste vorm
Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof, een natuurlijk polysacharide in de dermale matrix. Het ondersteunt de huid en geeft haar soepelheid, elasticiteit en volume. Het hyaluronzuur in de Purissimo-lijn van Alissi Brontë wordt verkregen door een gecontroleerd fermentatieproces van geselecteerde plantaardige grondstoffen, zonder genetische modificatie. Hierdoor heeft het hyaluronzuur de grootst mogelijke tolerantie met de huid. Het heeft een zeer specifiek profiel van molecuulgroottes, die zowel resultaten geven op de korte als op de lange termijn.

Effecten Purissimo
– Hyaluronzuur met een hoog moleculair gewicht geeft onmiddellijke intense hydratatie en een directe verbetering van de huidtextuur en elasticiteit.
– Bouwt een beschermende barrière tegen externe, schadelijke factoren.
– Hyaluronzuur met een zeer laag moleculair gewicht dringt door tot in de diepste huidlagen. De huid wordt van binnenuit gehydrateerd en de dermis wordt hersteld. Dit zorgt voor een optimaal langetermijneffect.
– Minimaliseert poriën en vertraagt huidveroudering.
– Stimuleert de natuurlijke collageenproductie en de productie van het huideigen hyaluronzuur.
– Het resultaat: een intens gehydrateerde huid en zichtbare vermindering van rimpels.

Intense hydratatie terwijl je slaapt
Het Purissimo Filler Sleeping Mask activeert de natuurlijke hydratatie van de huid terwijl je slaapt. Je wordt wakker met een stralende, uitgeruste jeugdige huid. Combineer het masker met de andere producten uit de Purissimo-lijn voor een optimaal resultaat.

Purissimo Filler Sleeping Mask
– Intense hydratatie met drie soorten hyaluronzuur.
– Het driekleurig viooltje reguleert de natuurlijke hydratatie van de huid.
– Bloemengeur met een vleugje witte musk.
– Geen synthetische kleurstoffen.
– 96% actieve ingrediënten van natuurlijke oorsprong.
– Crèmemasker dat intrekt terwijl je slaapt.
– Speciaal cabinemasker voor eenzelfde effect in slechts 20 minuten.

Distributeur Attirance Cosmetics Company
Attirance Cosmetics Company in Breda is verantwoordelijk voor de distributie van Alissi Brontë in Nederland en België. De Alissi Brontë-producten zijn verkrijgbaar via geselecteerde schoonheidssalons en de webshop www.alissi-bronte.nl. Op de website kun je ook de gerichte verkoopadressen vinden. Eigenaresse Marijke Stoop: “Alicia Pérez wakkerde in 1981 de schoonheidsrevolutie aan met de ontwikkeling van Alissi Brontë. De wijze lessen van de natuur vertaalde ze in productformules en salonbehandelingen die geschikt zijn voor álle huidtypen, zelfs de meest gevoelige en veeleisende huid. Ik ben trots dat wij dit mooie salonmerk in Nederland bij schoonheidsspecialisten onder de aandacht mogen brengen. Een merk waarbij de kracht van de natuur en de knowhow van de wetenschap gebundeld zijn.”

Kijk voor meer informatie over Alissi Brontë op www.alissibronte.nl. Voor meer informatie over Attirance Cosmetics Company kijk je op www.a-cc.nl.

Volg Alissi Brontë ook op social media:
Facebook: @AlissiBronte.nl – Instagram: @alissibrontenederland

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Show your best results by Janneke Jolink van La Perle
NIEUW: Purissimo Filler Sleeping Mask van Alissi Brontë