HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Show your best results by Janneke Jolink van La Perle

Soms zien wij zulke mooie resultaten op Instagram voorbijkomen van jullie dat wij zelf vragen of jullie die met vakgenoten willen delen. Dat was ook het geval bij Janneke Jolink van La Perle uit Lochem. Ze zit alweer 27 jaar in het vak, waarvan ze 25 jaar eigenaar is van een prachtige zaak.“Mijn specialisaties en de kracht van onze salon is huidverbetering en huidverjonging. Op een natuurlijke manier de huid zelf weer aan het werk zetten. Hier helpen wij de huid een handje mee door diverse technieken met elkaar te combineren zodat wij ook daadwerkelijke prachtige resultaten behalen. Per klant is dat een andere combinatie omdat natuurlijk iedere huid en conditie van de huid anders is. Ik vind het een geweldige uitdaging om het beste uit een huid te halen.” De laatste tijd horen wij steeds meer over de Skin for Skin C-Line behandeling. En bij Janneke is daar een heel mooi resultaat mee behaald. Maar Janneke doet in haar salon nog veel meer waar ze trots op is. Zo behaald ze ook heel mooie resultaten met het Das Medical Systeem, die resultaten vind je helemaal onderaan. Ook werkt ze met bijvoorbeeld Vivace microneedling met de RF en prx-t33 methode. “Ik vind het geweldig om te zien wat wij kunnen bereiken met onze behandelmethodes.” We richten ons voor dit artikel op de Skin for Skin C Line behandeling: een behandeling met collageendraden.

Het resultaat met de Skin for Skin C Line behandeling
De klant wilde graag wat meer rust in haar gezicht en dat haar lijntjes/rimpeltjes minder zichtbaar zouden worden. Maar ze wilde absoluut geen injectables of een andere invasieve behandelmethode. Toen ik de behandeling van Skin For Skin C-Line introduceerde in de salon, de behandeling met collageen draden, heb ik haar er gelijk op geattendeerd, omdat dit geen invasieve behandeling is. De klant heeft 3 behandelingen ondergaan met tussenpozen van 10 dagen. En producten voor thuisgebruik heb ik haar geadviseerd een Vit c Actif een crème voor overdag en voor de avond Retinol en Vit b Actif een crème van het merk Prescription.

Waarom koos ik voor deze behandeling?
Sommige klanten zijn nog niet klaar voor invasieve behandelingen, maar willen wel resultaat zien. De Skin For Skin C-line behandeling is een pijnloze korte behandeling die een herhaling van 3 keer in 1 maand tijd nodig heeft, maar dan ook echt fantastisch resultaat laat zien.

De Voordelen?
De behandeling is pijnloos, er is geen down time en kan het hele jaar door gedaan worden. De behandeling geeft binnen een maand resultaat. Klanten zijn ontzettend tevreden om zonder invasieve ingrepen zo’n mooi eindresultaat te zien”

Hoe lang?
Dit is, net zoals bij vele andere behandelingen, geheel afhankelijk van de leefstijl van de klant. 8 tot 12 maanden zou het resultaat aan moeten blijven (eventueel ondersteunt door een tussentijdse behandeling) maar het gebruik van goede huidverzorging en regelmatig bezoek aan de schoonheidsspecialiste is van belang. Ook het gebruik van SPF is heel belangrijk. De zon maar ook roken, alcohol, suikers….. deze boosdoeners breken nu eenmaal ons collageen af en kan elke behandeling schaden.

Wanneer/bij welke huid?
Deze behandeling is in te zetten bij jongere klanten waar de eerste tekenen van collageen afbraak te zien zijn maar ook voor de oudere doelgroep. Fijne lijntjes en/of diepere rimpels in het gezicht, de nek en hals zijn heel mooi te behandelen en zeker geschikt voor elk type huid.” En deze behandeling zet ik in als de stap nog te groot is om bv een DAS Medical behandeling te ondergaan.

Zie hieronder resultaten met de DAS Medical behandeling

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Comment
  • Agnes
    23 juni, 2022

    Prachtig resultaat, Maar is dit niet voorbehouden aan cosmetisch chirurg en huidtherapeute?
    Is het te verzekeren?

Vorige
Exfoliërende, hydraterende zeep voor mannen by 1821 Man made
Show your best results by Janneke Jolink van La Perle

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord