HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Nieuwe data en campagne voor Cosmoprof Bologna

Cosmoprof Worldwide Bologna lanceert de advertentiecampagne voor 2021 en kondigt nieuwe data aan: de volgende editie vindt plaats in Bologna, van 27 tot 31 mei 2021.

Het evenement, dat aanvankelijk gepland was voor maart, is uitgesteld om tegemoet te komen aan de zorgen van handelsverenigingen en professionals. De organisatoren geven aan de ontwikkelingen van de pandemie te blijven volgen om exposanten en professionals een kwaliteitsbeleving in totale rust en veiligheid te garanderen.

SCHOONHEID BLOEIT IN MEI!

Voor de editie is er een nieuwe advertentiecampagne ‘Blooming Beauty’ opgestart, ontworpen door het Italiaanse bureau Heads Collective en de fotograaf Giulio Rustichelli. De campagne richt de schijnwerpers op een wereld vol bloemen, kleuren, schoonheid en diversiteit en nodigt ons uit om alle inclusieve smaken van Cosmoprof te ontdekken. De bloem, die puurheid, harmonie en vooral de kracht van de natuur symboliseert, is de hoofdrolspeler in alle snapshots. Volgens de organisatie een echt eerbetoon aan de schoonheidsindustrie en haar sterke wens om opnieuw op te starten na moeilijke economische situatie.

De organisatie meldt: “Cosmoprof, de schoonheidsindustrie en al haar stakeholders zijn klaar voor een nieuwe start, samen sterker dan ooit!”

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
De nieuwe lijn van Ericson Laboratoire
Nieuwe data en campagne voor Cosmoprof Bologna