HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Périne zet zich in voor ondernemers met groeiambitie 


Ben jij toe aan ‘The next step in beauty business’? Al meer dan 30 jaar heeft Périne Heerooms een succesvol huidinstituut, is ze betrokken bij verschillende opleidingsinstellingen en jurylid van de befaamde Beauty Award, die ze in het verleden ook zelf mee naar huis mocht nemen. Périne is een vakvrouw en ondernemer ten top. Niet voor niks wordt ze al jaren door veel collega’s om advies gevraagd. Dat deed Périne besluiten om – naast haar instituut – een consultancybedrijf te starten. Hiermee begeleid ze vakcollega’s met groeiambitie met verschillende programma’s. Het doel: bedrijfsgroei creëren door een persoonlijke groeimindset, inzicht en tools krijgen om de business van haar klanten naar een hoger plan te tillen en te zorgen voor meer omzet in minder tijd, de juiste klanten en betrokken medewerkers.  

In de aankomende editie van De Beauty Professional vertelt Périne alles over haar nieuwe consultancybedrijf. We geven hieronder nog een kleine sneak peak!


Périne noemt zichzelf geen business coach, daar zijn er al een heleboel van. “Ik heb geen coachingsbureau, maar een consultancybureau, een leiderschapscoach. Met mijn meer dan 30 jaar ervaring als ondernemer in de beautybranche ben ik graag een spiegel/sparringspartner voor mijn vakgenoten. Ik werk uitsluitend alleen met ondernemers die hun bedrijf al voor 70% hebben staan, maar ergens vastlopen. Ze zijn dus al ver, maar weten niet goed waar ze de groei nog in moeten zoeken, voelen dat er nog meer uit hun bedrijf te halen is, maar weten niet precies waar of vinden het fijn om ook eens door andere ogen naar hun bedrijf te laten kijken. Ik ga met hen terug naar de basis en werk naar groei op basis van het DISC Persolog principe. Het totale traject bestaat uit 3 stappen en duurt 5 of 12 maanden.”  

Lees meer in de aankomende editie van jouw vakmagazine, hij verschijnt eind van deze week al! Heb jij nog geen abonnement? Ga dan snel naar www.beauty-pro.nl/de-beauty-professional/

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
‘Geef een glimlach cadeau’ Heb jij je al aangemeld?
Périne zet zich in voor ondernemers met groeiambitie 

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord