HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

New edition! OUT NOW!

Terwijl jij druk bent met het inplannen van alle behandelingen, het verzinnen van mooie behandelingen voor de heropening en nog in de zevende hemel bent van het feit dat je eindelijk weer open mag, valt er weer een nieuwe editie bij jou op de deurmat! Mooi op tijd nog even te lezen voordat je straks de deuren opent!

Je bent nu natuurlijk heel erg druk, maar neem ook dat rustmoment, want vanaf 3 maart zul je dat voorlopig niet meer hebben! Een tip: ren jezelf niet voorbij! Zorg voor je klant, maar zorg ook voor jezelf! Wil je even bijkomen en toch wat vakkennis opdoen? De nieuwe editie staat boordevol vakinformatie! Lees alles over hyaluronzuur, cryotherapie (dus niet alleen cryolipolyse), feng shui in de salon, de nieuwe cosmeticalijn D-Skin van Delia Skinmaster (ook voor beautyprofessionals) en nog veel meer!!

Heel veel leesplezier. Wij blijven mooie artikelen voor jullie schrijven! Zowel voor het vakmagazine als op deze website. Vergeet die dus niet ondanks alle drukte straks wel te blijven bezoeken! Met ons complete platform blijf jij altijd up-to-date!

Hoe heb jij de eerste dagen beleefd?

We weten hoe druk je straks bent, maar wij zijn zo benieuwd hoe jij je eerste dagen in de salon hebt beleefd! Wil jij dit straks met ons delen? Laat het ons weten! Stuur een mailtje naar info@beauty-pro.nl en dan en dan nemen wij contact met jou op. Je mag ons ook altijd bellen of ons een bericht sturen via de social media kanalen!

Vraag het aan Tom Sebastian

En dan nog een reminder: Ook komende maand zal Tom Sevastian weer een vlog maken en antwoord geven op al jullie vragen! Dus heb jij een vraag voor Tom? Loop jij volgende week ergens tegenaan wat je niet had verwacht en heb je er een vraag over? Loopt het toch anders dan dat je had gewild? En wil je een antwoord of oplossing van TomM ook dat kun je ons mailen of berichten via social media! Wij staan allemaal voor jou klaar!

HEB JIJ NOG GEEN ABONNEMENT? WE HEBBEN ONLINE ABONNEMENTEN, EEN FYSIEK ABONNEMENT ÉN EEN COMBI-ABONNEMENT! KLIK SNEL HIER: WWW.BEAUTY-PRO.NL/ABONNEMENT/

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Show your best results! Het resultaat van Nancy Peter
New edition! OUT NOW!